Betöltés...

Karcsúsító elektromos masszírozó készülék

Ár: 5.590 Ft

Karcsúsító elektromos masszírozó készülék
A kórosan felhalmozódó zsír betüremkedik a kötőszöveti rostok közé, aminek következtében a bőr felszínén kitüremkedések jelennek meg.Az egyenetlen bőr felszíne hasonlóvá válik a narancs héjához.
A testmasszázs kefe szárazmasszázshoz és nedves masszírozáshoz egyaránt tökéletes lesz ? mindkét esetben a bőrre és a testre gyakorolt ??hatása minden bizonnyal értékelhető lesz.
A természetes masszázskefe a mindennapi ápolás, valamint az otthoni SPA kezelések nélkülözhetetlen eleme.
A rendszeresen használt testmasszírozó készülék nagyon jót tesz a vérkeringésnek és a nyirokrendszernek.
Nagyon fontos, mert ennek köszönhetően a bőr jobban táplálttá válik, ugyanakkor könnyebben eltávolítják a méreganyagokat a szervezetből, ami fontos a megfelelő működéséhez.
Legyen szó a hasról, a derékról, a karokról, a fenékről vagy akár a combokról, a készülék célzottan kezeli problémás testrészeidet. Segít arányosan eloszlatni a felgyülemlett zsírpárnákat és halványítja a narancsbőrt.
A kezelt felületen fokozza az anyagcserét, ezzel stimulálja a zsírégető enzimek működését, ami elengedhetetlenül fontos a zsírgöböcskék eltüntetéséhez.
A vibrációs kezelés jótékony hatással van a hormonháztartásra is, így segít a fogyás-hízás, vagyis a jojo-effektus elkerülésében.
A súlyingadozás miatti cellulit és bőrgyengeség így nem alakul ki, illetve látványosan csökken.Működtetése során bőr-semleges masszírozó zselé, krém vagy gél használata javasolt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Karcsúsító elektromos masszírozó készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: