Betöltés...

Nyakmasszírozó - 12V / 220-240V - 2 funkció - 125 x 16 cm

Ár: 7.090 Ft

Nyakmasszírozó - 12V / 220-240V - 2 funkció - 125 x 16 cm Enyhítse fájdalmait, vagy csak lazítson egy fárasztó nap után masszírozónk segítségével!
Termékünk használata segíti az izmok regenerálódását és ellazulását, csökkenti az ízületek terhelését. Alkalmazható nyak-, váll-, hátfájdalmak esetén, izomgörcsök megszüntetésére, menstruációs görcsök oldására, vagy relaxációra egy fárasztó nap után. Hatásos segítséget nyújt a narancsbőr elleni kezelésben is. Két masszázsfejből áll, mindegyik 8 golyóval van felszerelve, melyek ellentétes irányban forognak. Kétféle üzemmódja van: masszázs és relaxáció. Mindegyik akár 2 sebességfokozatban is bekapcsolható. A készüléknek van egy rendkívül hasznos és praktikus funkciója is, ez pedig a fűtő funkció. A meleg hatására az izmok könnyebben ellazulnak, így hatékonyabb a masszázs. Tökéletes menstruációs fájdalmak és egyéb betegségek esetén. A masszírozónak kétféle csatlakozója van, tölthető hálózati adapterről vagy az autó szivargyújtójáról. Ez kényelmet biztosít nyaraláskor és hosszú autós utak során. Kompakt méretű, bárhová magával viheti. A termék eco bőrből készült, melynek textúrája a valódi bőrhöz hasonló, így nagyon tartós és ellenálló. Az anyag belseje lélegző hálóval ellátott, hogy a bőr a kezelés alatt lélegezni tudjon. A kényelmes használatot a kéztartó biztosítja.
A termék jellemzői:

Szín: fekete
Anyaga: eco bőr, légáteresztő háló
Üzemmódok száma: 2
Sebességszintek száma: 2
Fűtés: igen
Méretek (szélesség/magasság): 125 x 16 cm
Súlya csomagolás nélkül: 1,15 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Nyakmasszírozó - 12V / 220-240V - 2 funkció - 125 x 16 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: