Betöltés...

Illatpálca karácsonyfa illat

Ár: 4.590 Ft

Illatpálca karácsonyfa illatTermészetes illatosító pálca Fagyöngy illattal. Az ünnepek egyik legkedvesebb része a számtalan édes illat, amit lépten-nyomon érzünk a vásárokon, a fenyőfákon, az ünnepi asztalnál: fenyő, fahéj, szegfűszeg, cukor, narancs... Műfenyőkhöz használja az illatpálcákat és tegye még meghittebbé az ünnepeket. Egy csomagban 6 darab illatpálca és akasztó található.
Karácsonyillat egyszerűen
Az illatpálcákkal bárhová igazi karácsonyi illatot varázsolhatunk.
Ezeket az illatpálcákat kifejezetten műfenyők illatosítására fejlesztették, hogy minél valódibb legyen a karácsonyfánk, de sokan használják vágott fák illatának felerősítéséhez is.
A pálcákhoz kis kampók is járnak, amikkel könnyedén felakaszthatóak a fenyőágakra. Sötétzöld színe miatt teljesen beleolvad a környezetébe.
Egy pálca harminc napig tart ki, és egy üvegcsében 6 db található, ami biztosan elég egy ünnepi szezonra. Érdemes egyet kipróbálni, de javasoljuk, hogy kettőt akasszunk a fára, hogy az illata biztosan mindenhol érezhető legyen a helyiségben.
Alkalmazás:
A kívánt illat intenzitásának megfelelően használjon 2, vagy igény szerint több illatrudat.A tartozék akasztó segítségével helyezze a díszekre, fenyőfára, műfenyőra, vagy tetszőleges helyre.
Használható:
Felbontástól számított minimum 30 napig (felbontatlan állapotban a gyártástól számított 2 évigCsomag tartalma:
lezárható műanyag tárolódoboz6 db illatrúd6 db akasztó
Illat:
Karácsonyfa illat

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Illatpálca karácsonyfa illat" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: