Betöltés...

Umate töredezett hajvég eltávolító beépített akkumulátorral

Ár: 8.990 Ft

Umate töredezett hajvég eltávolító beépített akkumulátorral

Nehezen tudsz eljutni a fodrászhoz? Csak a töredezett hajvégtől szeretnél megszabadulni?A készülék segítségével gyorsan megszabadulhatsz a töredezett és sérült hajvégektől.Biztonságos módon távolítja el a sérült részt anélkül, hogy a hajad hosszából vágni kellene.Szép és egészséges frizura, percek alatt.
Használata:- válassz le kisebb tincseket, mint hajvasalásnál, fésüld meg, majd menj rajta végig a készülékkel;- a gép használata közben, a két nyíl közül azt kell megnyomnod, amerre fésülöd a hajad.Fontos, hogy a kiválasztott tincsek ne legyenek túl vastagok, hiszen vékonyabb tincseknél tudja a gép egyenletesen levágni a hajvégeket!Ha végeztél, akkor a felesleges levágott hajat könnyedén kiboríthatod a tárolóból és a kis kefe segítségével pedig egyszerűen ki is tisztíthatod.A képek csak illusztrációk! A készülék piros színben kapható!Használhatod bárhol, akár magaddal is viheted és megformázhatod a család vagy barátok frizuráját.A készüléket használhatod feltöltés után akár vezeték nélkül is, és könnyen magaddal viheted a mellékelt kis tárolóban.A csomag tartalma:

- 1 db piros színű hajvágó gép
- 1 db hálozati kábel
- 1 db fésű
- 1 db tisztító ecset
- 2 db csat
- 2 db penge (1/4",1/8")
- 1 db tároló táska a készüléknek


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Umate töredezett hajvég eltávolító beépített akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: