Betöltés...

Szilikonos térdszorító oldalmerevítővel, M - MS-930

Ár: 3.190 Ft

Szilikonos térdszorító oldalmerevítővel, M - MS-930
A szilikonos térdfixáló egy kiváló minőségű segédeszköz, amely támogatja és stabilizálja a térdet. Készült magas minőségű szilikon anyagból, amely rugalmas és kényelmes viseletet biztosít.
Ez a térdfixáló különösen hasznos lehet sporttevékenységek során vagy rehabilitáció esetén, amikor extra stabilitásra van szükség a térdnek. Segít megelőzni a sérüléseket és csökkenti a terhelés okozta fájdalmat.
A fixáló univerzális méretű, így könnyen igazítható az egyéni igényekhez. Az állítható tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a pontos illeszkedést és a kényelmes viselést.
Használatával csökkentheted a térdre nehezedő nyomást és terhelést, ezáltal elősegíti a gyógyulást és enyhíti a fájdalmat. A szilikon anyag puha és légáteresztő, így kényelmesen viselhető akár hosszabb ideig is.
Ez a szilikonos térdfixáló praktikus és hatékony megoldás a térdproblémák kezelésére és megelőzésére. Legyen szó sportról, rehabilitációról vagy mindennapi tevékenységekről, a térdfixáló segít támogatni és stabilizálni a térdet, hogy aktív és fájdalommentes életet élhess.
Jegyzet: A térdfixáló használata előtt javasolt konzultálni orvossal vagy szakértővel, különösen súlyosabb sérülés vagy fájdalom esetén.
Termékjellemzők:
Magas minőségű anyagból készült térdfixálóRugalmas és kényelmes viseletTámogatja és stabilizálja a térdetAlkalmazható sporttevékenységek során vagy rehabilitáció eseténUniverzális méret, könnyen állítható
Térdvédő, térdszorító tulajdonságai:
Anyaga: Spandex és NejlonMéret: M
Mit rejt a termék doboza?
1 db Térdvédő, térdszorító

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szilikonos térdszorító oldalmerevítővel, M - MS-930" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: