Betöltés...

Köpölyöző készlet - 12 db masszázshoz, fájdalomcsillapításhoz

Ár: 3.490 Ft

Köpölyöző készlet - 12 db masszázshoz, fájdalomcsillapításhoz
A köpölyöző évszázadok óta ismert és elismert módszer, amelyet többek között a légutak gyulladásának leküzdésére használnak. A kínai köpölyöző többek között a vérkeringés serkentésére, a különböző eredetű gyulladások, duzzanatok és fájdalmak enyhítésére használhatók. Hatékonyan serkentik az immunrendszert, csökkentik a belső szervek működési zavarait és még a narancsbőr leküzdésében is segítenek. A mágneses buborékok tűzmentesek. Tűztársaikhoz hasonlóan ők is vákuumjelenséget alkalmaznak, de itt egy speciális szivattyú segítségével állítják elő a csésze belsejében lévő vákuumot. Mágneses hegyekkel is rendelkeznek, amelyek ráadásul elnyomják és stimulálják az akupunktúrás pontokat.Részletek

12 különböző méretű műanyag köpölyöző
könnyen használható vákuumszivattyú
mágneses hegyek
szett súlya 350 g

A csomag tartalma:

12 db különböző méretű műanyag köpölyöző
1 db vákuumszivattyú
6 db mágneses hegy

Méretek(magasság/szélesség):

7,5x6,5 cm
7x5,6 cm
6,5x5 cm
6x4 cm
6x3 cm

A köpölyözés segítségével csökkentheti a belső szervek rendellenességeit, enyhítheti a fájdalmat és támogathatja a hagyományos kezelést. Az egész szervezet megfelelő működése helyreállítható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Köpölyöző készlet - 12 db masszázshoz, fájdalomcsillapításhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: