Betöltés...

Shiatsu nyakmasszírozó párna neckmaster

Ár: 8.990 Ft

Shiatsu nyakmasszírozó párna neckmaster
Fáj a nyaka, válla, háta, dereka?
Életmódunkból adódóan sokat ülünk, keveset mozgunk és ehhez még hozzáadódik a sok stressz. Kevés olyan ember van, akinek ne lenne valamilyen gerincproblémája!
Engedje el a stresszt és fájdalmakat, újra legyen tele energiával, lendülettel!
Ez a masszázs párna kiválóan alkalmas a pihenésre, relaxálásra és az izmok feszülésének felszabadítására. A görgők és a forgómozgás hatására javulhat a vérkeringés, javulhat az oxigén ellátás a feszített izomban, ellazítja az izmokat és megszünteti a nyakfájást.
A hőfunkcióval együtt teljes kényelmet és komfortot biztosít.
A hőterápia oldja a fizikai fáradtság során felmerülő izommerevséget, enyhíti a krónikus mozgásszervi fájdalmat, javítja a vérkeringést.
Élvezze a kellemes masszázst, akár egy masszázsszalonban!
Vezetés közben elfárad, megfájdul a hát és a nyak, az ülésre szerelve a masszírozó gondoskodik a kényelemről és a kellemes hosszú vezetésről.
Felüdülés a nyaknak, hátnak, törzsnek, hasnak vagy lábaknak - a merev izmok ellazulnak és a fájdalom már rövid idő alatt megszűnik.
Kiváló minőségű műbőr és légáteresztő textil tökéletes kombinációja, praktikus tépőzáras rögzíthetőséggel.
A négy forgó masszázsfej 2 irányú forgással masszíroz, ami az ujjakkal történő shiatsu masszázst idézi.
Tulajdonságok:
- Anyaga: műanyag, szövet- Használhatja: nyak, hát, derék, láb, fenék masszírozására- Megjelenés: csont alakú / pillangó- Mechanikus- AC adapter: 100-240 V, 50-60 Hz (input), DC 12V 2A (output)- DC bemeneti feszültség: 12 V- AC bemeneti áram: 1.5 - 2.0 A- Teljesítmény: 20 W- Méret: kb. 40 x 30 x 15 cm- AC adapter kábel hossza: kb. 140 cm- Szivargyújtó kábel hossza: kb. 130 cm
A csomag tartalma:
-1 db masszírozó párna
-1 db hálózati adapter
-1 db szivargyújtó adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Shiatsu nyakmasszírozó párna neckmaster" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: