Betöltés...

Mini professzionális elektromos férfi borotva

Ár: 4.890 Ft

Mini professzionális elektromos férfi borotva - vezeték nélkül működtethető - MS-825 Az elektromos borotva erős motorral van felszerelve, amely stabil és zökkenőmentes működést biztosít.
Három kiváló minőségű rozsdamentes acél penge gondoskodik a sima és kényelmes borotválkozásról.
Az integrált penge kialakítása megakadályozza a véletlen vágásokat és sérüléseket a borotvatartozék eltávolítása és tisztítása során. Ezenkívül a fejet finom háló borítja, amely nagyon jól alkalmazkodik az arc kontúrjaihoz, és elősegíti az arcszőrzet jobb eltávolítását.
A borotva a legtöbb mobiltelefonhoz hasonlóan az univerzális USB-C interfészt használja. Az USB-C kábel tipikus eszközökhöz, például tápegységhez vagy számítógéphez csatlakoztatható a borotva töltéséhez.
MŰSZAKI ADATOK:
Kompakt méretNévleges teljesítmény: 2WTöltőport: USB típusú CA fej finom hálóval borítottNagyon jól alkalmazkodik az arc körvonaláhozHárom rozsdamentes acél vágókésVédőkupakNedves és száraz borotválkozásra alkalmasKönnyen tisztíthatóVízállósági osztály: IPX6Tápellátás: újratölthetőTöltés USB Type-C segítségével kábelMéretek: 6 cm x 4 cm x 4 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mini professzionális elektromos férfi borotva" című hirdetést látja. (fent)