Betöltés...

Márti cseppek - kristálytiszta CrIII (króm) oldat

Ár: 9.890 Ft

Márti cseppek - kristálytiszta CrIII (króm) oldatMárti cseppek CrIII oldat300% NRV7,8 mg /100ml (Javasolt napi adag 30 csepp (1,54 ml))
A Márti cseppek garantáltan, kizárólag a hatóanyagot és az ennek oldatba viteléhez használt gyógyszerkönyvi tisztaságú ?orvosi vizet" tartalmaz, a kereskedelemben kapható tablettákkal szemben, amelyek a gyártási folyamathoz szükséges, számos nem kívánatos anyagot tartalmaznak.A vizes oldatba vitt króm hasznosulása lényegesen jobb a tablettás formában kapható króm-pikolináttartalmúermékeknél.
KRÓM
Általában rendszeres testmozgást végző embereknek, valamint 50 év felettiek esetébenajánlott napi kiegészítő. Ezen felül azok számára ajánlott a kiegészítés, akiknek a szervezete nehezen tartja fent a megfelelő vércukorszintet, illetve hízásra hajlamosak.
Kutatások bizonyították, hogy a króm hatékonyan járul hozzá a zsírégetéshez is. Klinikailag bizonyított dolog, hogy a króm minden káros mellékhatás nélkül segíti a fogyást a megfelelő étrend és rendszeres testmozgás esetén.
A króm mikroelem, tehát a szervezetnek csak nagyon kevés mennyiségre van szüksége, mégis a króm olyan esszenciális anyag, amely a fehérje-, a zsír- és a szénhidrát anyagcseréhez szükséges. Tehát rendkívül fontos szerepet tölt be, élettani hatása sokrétű.
A krómot szervezetünk a lépben, májban, vesében tárolja. Biológiai jelentőségére az 1950-es évek végén derült fény, amikor felfedezték, hogy a glükóztolerancia faktor, GTF elnevezésű szerves krómforrás a sörélesztőben is fellelhető. így hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A GTF pontos működése még nem teljesen ismert, de nagyon valószínű, hogy megkönnyíti a szállítást a sejthártyán keresztül, és ezzel támogatja a sejtek inzulinfelvételét.
Ahogy telnek az évek, úgy csökken a szervezetben lévő króm mennyisége, ami magával hozza a cukorbetegség kialakulásának kockázatát. A króm ugyanis befolyásolja az inzulin hormon működését, ami a vércukorszint szabályozását végzi és elősegíti a sejtek glükózfelvételét. A szervezetbe jutott króm így hozzájárul a vércukorszint normális szinten való tartásához.
A króm megszüntetheti az alacsony vércukorszint okozta fejfájást, ingerlékenységet és egyéb tüneteket a vércukorszint normál szinten tartásával.
A króm segíti az aminosavak beépülését, meggyorsítja a fehérjeszintézist. Serkentő hatással van az anyagcsere folyamatokra, ezáltal is növeli a szervezet teljesítőképességét.
Csökkentheti a koleszterinszintet, az LDL ("rossz") koleszterint, és a triglicerid szintet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Márti cseppek - kristálytiszta CrIII (króm) oldat" című hirdetést látja. (fent)