Betöltés...

Masszírozó nyakpárna utazáshoz

Ár: 3.490 Ft

Masszírozó nyakpárna utazáshoz    Neked is mindig megfájdul a nyakad egy-egy hosszabb utazás közben, vagy egy fárasztó munkanap után? Szívesen végigaludnád az utat, és közben egy jó nyakmasszázst sem utasítanál vissza? Ez a kényelmes, ergonomikusan kialakított nyakpárna nemcsak a komfortos pihenést biztosítja számodra, de finoman meg is masszírozza elfáradt nyakizmaidat.
A masszírozó nyakpárna külseje rendkívül puha és lány tapintású, belül pedig apró szemcsékkel töltötték fel, hogy tökéletesen illeszkedjen a nyak és a fej formájához. Ergonomikus kialakításának hála csökkenti a nyak és a gerinc terhelését, miközben az elemmel működő, beépített masszírozó finoman feloldja a kellemetlen izomgörcsöket.
Legyen szó akár hosszabb utazásról, akár egy nap végi lazításról, a masszírozó nyakpárna mindig jó választás lehet. Praktikus összekapcsoló füleinek hála stabilan odarögzíthető a nyakhoz, így alvás közben sem fog elcsúszni a nyaktól.
Főbb jellemzők:
Masszírozó nyakpárnaAnyag: textilErgonomikus kialakításMasszírozó funkció2 X AA elemmel működik (nincs tartozék)Méret: 30x26x8 cmSötétkék színben

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Masszírozó nyakpárna utazáshoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: