Betöltés...

Újrafelhasználható ránctalanító tapasz

Ár: 12.540 Ft

Újrafelhasználható ránctalanító tapasz
Hatékonyan segít megelőzni a bőr öregedését, az alvás okozta vonalakat és a napsugárzás okozta megereszkedést és a ráncokat, a bőr külső megjelenését erősítő feszesítő kezelés segítségével.A gyengéd szerves anyag bőrbarát és sima tapintású.Kényelmes használatot biztosít, nem irritáló és szagtalan, újrafelhasználható és tisztítható.Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően jól illeszkedik bármilyen arcformához: a homlokhoz, az archoz, a nyakhoz és a mellkashoz is anélkül, hogy könnyen leesne.Használati utasítások:
1. Először tisztítsa meg a bőrét, és győződjön meg arról, hogy nincs nedvesség vagy verejték a felületen. Ne használjon bőrápoló termékeket.2. Vigye fel a ránctalanító matricát az arc kívánt részére, ahol a kezelést szeretné végezni.3. Körülbelül 15 használat után, amennyiben nem tapad a termék, öblítse le a ragasztóval ellátott felületet vízzel. Ezután a viszkozitás helyreáll a természetes szárítás után a tapasz visszanyeri tapadását.
Specifikációk:
Anyag: szilikonSzín: átlátszóMennyiség: 11db/csomag
Csomag tartalma: 11x Ránctalanító Tapasz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Újrafelhasználható ránctalanító tapasz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: