Betöltés...

OC érintésmentes hőmérő - lázmérésre és környezeti hő mérésére

Ár: 4.000 Ft

OC érintésmentes hőmérő - lázmérésre és környezeti hő méréséreGyors és egyszerű hőmérés:A 2 AAA elem nem tartozéka a terméknek! Egy gombnyomással megmérheti a hőmérsékletét. Infravörös technológiát használ, és Celsius vagy Fahrenheit értékeket képes kijelezni a készülék. A homlokhoz tartva, gomb lenyomás után máris megkapjuk a testünk hőmérsékletét. Kis hibahatár: 0,1 ° F test üzemmódban és 1,0 ° F környezeti üzemmódban. Pontosabb, mint a szokásos általános higany hőmérők. Minden korosztály számára, felnőtteknek, csecsemőknek és idősebbnek is megfelelő. Nem csak a test hőmérsékletét képes mérni. Akár a szoba, tárgyak hőmérsékletét is lemérheti. Memória funkció: Akár 35 hőmérsékleti értéket is tárolhat. Ez hasznos lehet nyilvántartás vezetéséhez. Akár már egy gombnyomással is megmérheti a hőmérsékletét. Infravörös technológiát használ, és Celsius vagy vagy Fahrenheit értékeket képes kijelezni a készülék. A homlokhoz tartva, gomb lenyomás után máris megkapjuk a testünk hőmérsékletét.

Kis hibahatára (0,1 ° F test üzemmódban és 1,0 ° F környezeti üzemmódban. Pontosabb, mint a szokásos általános higany hőmérők. Minden korosztály számára, felnőttek, csecsemők és idősebbek számára.
Nem csak a test hőjét képes mérni, akár a szoba, tárgyak hőmérsékletét is lemérheti.
Memória funkció: Akár 35 hőmérsékleti értéket is tárolhat.
Ez bármikor hasznos a nyilvántartás vezetéséhez.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "OC érintésmentes hőmérő - lázmérésre és környezeti hő mérésére" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: