Betöltés...

Ultrahangos bőrápoló készülék - UBK-01

Ár: 60.500 Ft

Ultrahangos bőrápoló készülék - UBK-01

Anyaga: ABS
Munka intenzitás: 8 szint
Alapelv: Ultrahang
Hanghullám: 1MHz
Ultrahangos bőrápoló készülék mérete: 12,2 x 4cm

Ultrahangos Bőrápoló Készülék termékjellemzők:
Az ultrahangos bőrápoló készülék nagy frekvencián, jól irányíthatón gondoskodik bőréről.Kétféle üzemmóddal rendelkezik:
folyamatos üzemmódszakaszos üzemmódA beépített képernyőn nyomon követheti a munkafolyamat hosszát, közben visszajelzést kapva a kezelés aktuális állapotáról.
Bőrápoló esszenciával együttműködve hozzájárul a bőr mélytisztításához és elősegíti a bőrben való hatékony felszívódást, hogy a bőr fiatal, rugalmas és gyengéd maradjon.
Az ultrahangos kezelés során az ultrahangok jóval erősebb hatást tudnak kifejteni, mint más elven működő készülékek.
A bőrápoló előnyei:
fehérít és hidratálráncok kisimításaarcméregtelenítésanyajegy, szeplő, egyéb bőrhibák eltávolításaA termék tulajdonságai:
A remek ultrahangos masszírozó, amely simítja a ráncokat és feszesíti a bőrt.Csökkenti a szem körüli puffadtságot.Serkenti a vérkeringést és növeli az anyagcsere áramlását.Eltávolítja a fekete foltokat, szeplőket és az öregedési foltokat fehéríti.Elősegíti a bőrápolási termékek felszívódását.Lazítja a megfeszült izmokat és csökkenti a gyulladást.Javítja a nyirokáramlás sebességét.Könnyen megoldja a következő problémákat: a vörös arc enyhítése, pattanások gyógyítása, a rendellenes bőrpigmentek enyhítése, sima bőrfelület kialakítása. Megemelés és feszesítés, a finom vonalak kisimítása.A termék használata egyszerű, így alkalmas otthoni vagy professzionális felhasználásra egyaránt.
A csomag tartalma:

1 x Ultrahangos bőrápoló
1 x Szemkörnyékhez való szonda
1 x Arcbőrhöz való szonda
1 x Felhasználói kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ultrahangos bőrápoló készülék - UBK-01" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: