Betöltés...

GLO style Automata felkaron viselhető vérnyomásfigyelő

Ár: 5.990 Ft

GLO style Automata felkaron viselhető vérnyomásfigyelő
Nagy méretű kijelzőjének és egyszerű kezelőfelületének köszönhetően minden korosztály számára könnyen kezelhető. Felkaros kialakítása pontos méréseket tesz lehetővé, melyek egyetlen gombnyomással elindíthatóak. A mandzsettát a mérés megkezdésekor automatikusan felfújja, majd leereszti. A készülék memóriájában tárolja a legutóbbi mérések eredményét, így nyomon követhető az esetleges változás. A kijelző oldalán található WHO skála azonnal jelzi, hogy vérnyomása a jó, a megfelelő, de odafigyelést igénylő vagy a magas kategóriába esik.
Új típus !!!
Automatikus felfújással és mérési funkcióval ellátott vérnyomásmérő, a vérnyomás kényelmes, otthoni méréséhez.A vérnyomásmérő kijelzőjéről azonnal leolvashatók a mérési eredmények, melyek ezután 4 csoportban, csoportonként 30 méréssel eltárolhatók, így időről-időre követhető a vérnyomás változása.A vérnyomásmérő mérési tartománya 0 mmHg és 300 mmHg közötti, a pontossága pedig körülbelül 3 mmHg.Az egy perc tétlenség után aktiválódó automatikus kikapcsolás segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát. Egyszerű használat - automatikus felfújás és azonnali vérnyomásmérés  Vérnyomás rögzítése - az eredmények 2 csoportja tárolható, csoportonként 10 méréssel Kiemelkedő pontosság - 0 mmHg és 300 mmHg közötti méréstartomány és körülbelül 3 mmHg-es pontosság Automatikus kikapcsolás egy perc inaktivitást követően
A csomag tartalmaVérnyomásfigyelőTárolótáskaGyors üzembehelyezési útmutató
A termék műszaki adatai

Szín Fehér
Anyag Műanyag
Jellemző Automatikus Kikapcsolás
Time and Date Display
Measuring range 0-300 mmHg
Felhasználás Vérnyomásmérés
Típus Felkar
Akkumulátorok vagy elemek száma

(nem tartozék)
Memória hely/nyílás 120Elemtípus AAAPontosság 3 mmHgroducts Description

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "GLO style Automata felkaron viselhető vérnyomásfigyelő" című hirdetést látja. (fent)