Betöltés...

Elektromos köpölyöző gép

Ár: 21.945 Ft

Elektromos köpölyöző gépA készülék nem üzemeltethető kábel nélkül!
Negatív nyomásgravitáció: az elektromos köpölyöző gép erős szívást nyújt a bőrfelületen és a zsírszöveten az aktív nyirok-méregtelenítő funkcióhoz, és fokozza a vérkeringést.
Elektromágneses hullám stimulálása: stimulálja az akupunktúrás pontokat és a perifériás érzékszerveket mikroárammal, hogy csökkentse a gyulladást és a duzzanatot a gyors gyógyulás érdekében, emellett segíthet enyhíteni a stresszt és a fáradtságot.
Egyszerű kezelhetőség: gyors hozzáférés a gombvezérléshez és a panel közvetlen kijelzéséhez, kényelmes a munkaállapot monitorozásához és azonnali be- / kikapcsoláshoz, a vákuum intenzitásának szintjét tetszőlegesen állíthatja be.
Stabil tápegység: az elektromos köpölyöző gép közvetlenül tölthető USB-töltéssel, praktikus, bárhol és bármikor élvezhető a pihentető masszázs, otthoni és utazási célokra egyaránt.
Könnyű markolat: az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően hosszabb használat után is biztonságos és energiatakarékos tartási kényelmet biztosít.
Többcélú alkalmazás: testén széles körben alkalmazható masszírozásra, és akár fogyásra. Hatékonyan segít a nyak, a karok, a lábak, a hát, a has, valamint az alsó és felső végtagok alakításában.

Anyaga: ABS
Teljesítmény: 5W
Üzemi feszültség: 5V
Intenzitásszintek: 2 szint

Csomag tartalma:
1x elektromos köpölyöző gép1x tápkábel1x zacskó szivacsszűrő1x Vonalzó1x csipesz1x Akupunktúrás pont diagram

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos köpölyöző gép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: