Betöltés...

Kendox Muscle Relief vezeték nélküli mélymasszírozó

Ár: 27.990 Ft

Kendox Muscle Relief vezeték nélküli mélymasszírozó


praktikus masszázspisztoly 6 intenzitás fokozattal
hatékony ütéstechnika - egyenletes, lüktető ütésekkel lazítja el mélyizmait
négy könnyen cserélhető masszázsfejjel
segítheti a az izmok gyors regenerálódását és ellazulását.
minden korosztály számára
önmagunkat, vagy másokat is masszírozhatunk vele
vezeték nélküli, hordozható és újratölthetőFedezze fel a mélyszöveti masszázs szenzációs ellazító hatását a Kendox Muscle-Relieffel!A magasfrekvenciájú mélyszöveti masszázzsal a Kendox Muscle-Relief bármelyik testrészét ellazíthatja! A pulzáló mozgás még a legmélyebb szöveteket is eléri. Akárcsak egy remek masszázs, feloldja a merevséget, ellazítja a faszciákat, és izmai újra mozgékonyak, puhák és lazák lesznek!

A 6 fokozatú Kendox Muscle-Reliefhez 4 könnyen cserélhető masszázsfej is jár. A villa alakúval masszírozhatja a nyakát, gerincét és az Achilles-ínt.A gömbölyű: nagyobb izomcsoportokhoz alkalmazhatja.A hegyes fejjel ízületeit, a lapossal pedig a többi testrészét kezelheti, főleg lábát, ha túl sokat kell állnia.A hosszú élettartamú lítiumakkumulátornak hála, egyetlen feltöltés után órákig használható. Így a valódi magasfrekvenciájú mélymasszázs jótékony hatásait otthonában is élvezheti, amikor csak szüksége van rá!
Technikai információk:Anyag: ABS, szilikagél, fém, elektromos gépekTeljesítmény: 20 W ~ 50 W.Sebesség: 1-6 fokozatfekete4 féle masszázsfejAkku: Lithium-Ion akkumulátorMotor: kefe nélküli motorVolt: 110 V ~ 240VAkku kapacitás: 2000 mahfokozat 1: 2900 ppmfokozat 2: 3100 ppmfokozat 3: 3300 ppmfokozat 4: 3500 ppmfokozat 5: 3700 ppmfokozat 6: 3900 ppm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kendox Muscle Relief vezeték nélküli mélymasszírozó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: