Betöltés...

Elektromos hajegyenesítő fésű, fekete

Ár: 2.990 Ft

Elektromos hajegyenesítő fésű, fekete
 A hajegyenesítő fésű egyenes és hullámos haj formázásához is alkalmas, pár perc alatt megszabadulhatsz a hullámoktól, és a kusza hajtól, úgy, hogy kevésbé roncsolod a hajszálakat, mit egy hagyományos hajvasalóval. Kialakításának köszönhetően kíméletes a hajjal, nem préseli össze a hajszálakat, így azok nem égnek meg. A hőmérséklet szabályozó segítségével pedig tetszőlegesen állíthatod a hőfokot, a nyélen található + és - gombokkal egészen 450 °F-ig (=230°C). Az aktuális hőmérsékletet a nyélen található LCD kijelzőn tudod követni. Könnyen egy kézzel használható!Használat: jól kifésült, tiszta, száraz hajhoz javasolt.    Paraméterek:

Elegáns kivitel
Minden hajtípushoz
Egyenes és bármilyen hullámos haj formázásához
LED kijelző
Automatikus kikapcsolás
Hőálló műanyag nyél
Hőmérséklet szabályozás 450 °F-ig (230°C)
Feszültség: 120V 60 Hz
Teljesítmény: 49W
Hálózati feszültség: 250V
Termék mérete: 27.5 cm hosszú, legnagyobb szélessége 7.5 cm





Termék súly (kg)
0,3


Csomag súly (kg)
0,4


Csomag méret (cm)
13x7x32





*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos hajegyenesítő fésű, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: