Betöltés...

Többfunkciós olvasószemüveg +0.5-től +2.5-ös dioptriáig kiemelt

Ár: 4.990 Ft

Többfunkciós olvasószemüveg +0.5-től +2.5-ös dioptriáig
  Te sem látsz mindig jól közelre? Van már olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett? Nem mindig látod jól az apró betűket? Gyakran kell hunyorognod számítógép, telefon használata közben? A sok képernyő előtt töltött idő, illetve az életkorral járó szemromlás miatt egyre több embernek van szüksége látáskorrekcióra.Sajnos a normál olvasószemüvegek csak kb. 40 centire adnak éles képet, ami a mai modern igényekhez nem mindig elegendő.Ugye nem akarsz tovább hunyorogni, folyton cserélgetni különböző erősségű olvasószemüvegeidet? Ügyes mérnökök felmérték a modern kor elvárásait, és megalkották azt a találmányt, amivel több közeli távolságba is éles képet kaphatsz. Fedezd fel most és élvezd a tiszta közeli látás minden előnyét!A One Power névre hallgató forradalmian új olvasószemüveggel gyerekjáték lesz elolvasni a kisebb betűket, jól látni mobilod, számítógéped képernyőjét, varrni, barkácsolni, behajtani apró csavarokat.Úgy alakították ki, hogy mobilozásnál, monitor vagy tablet előtt is jól láss vele. Sőt, távolabbra sem nyújt olyan bántóan elmosódott képet, mint a hagyományos olvasószemüvegek. Így nem kell folyton le-fel igazgatnod, ha pl. a szoba vagy a kert másik végébe szeretnél átnézni.Képzeld csak el, milyen csodálatos lesz, hogy innentől kezdve nem lesz szükséged több szemüvegre, jól láthatsz közvetlen közelre és kartávolságba is. Nincs több hunyorgás, nem fogod megerőltetni a szemed!
 

Hogyan működik?A One Power-t különleges rugalmas fókuszú lencsékkel látták el: ezekkel a forradalmi kialakítású Flex Focus nevű lencsékkel szemeid mindig a számukra megfelelő éles pontot találják meg.Ha a szemed +0.5 és +2.5-ös dioptria között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele. Így bármerre is pillantasz, jól fogod látni a közvetlenül előtted, és a kicsit messzebb levő dolgokat is. Nem kell semmit állítgatnod rajta, egyszerűen vedd fel, mint egy hagyományos szemüveget, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, számítógépezhetsz, telefonozhatsz.Hosszútávú megoldás a közeli éleslátásraNagyszerű hír, a One Power a szem korral járó romlásához is kiválóan alkalmazkodik, így nem szükséges új szemüveget vásárolnod a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád (maximum +2.5-es érték esetén).Ha csak most ismerkedsz az olvasószemüvegek világával, és nem szeretnél súlyos tízezreket csak 30 cm-es távolságba használható szemüvegre költeni, a One Power akkor is ideális választás számodra.A One Power tervezésekor arra is figyeltek, hogy divatos, emellett könnyű kialakítást kapjon. Stílusos, enyhén lekerekített fekete kerete szinte mindenkinek jól áll! Olyannyira kényelmes, hogy akár egész nap rajtad lehet, nem fog zavarni a viselése. Uniszex külseje révén hölgyek és urak is bátran hordhatják, fiataloktól az idősekig egyaránt. Minőségi műanyaglencséi karcmentesek, szára is strapabíró kiképzésű. Viseld Te is otthon, munkában vagy bármilyen nyilvános helyen, és tapasztald meg az éleslátás örömét!
Jellemzők:

+0.5-től +2.5-ös dioptriáig képes korrigálni
különleges Flex Focus (rugalmas fókuszú) lencsék
uniszex viselet
tartós, strapabíró felépítés
egyszerűen tisztítható
keret színe: fekete
keret anyaga: műanyag
mérete: 14 cm x 3.5 cm (keretszélesség x magasság)
lencsék anyaga: műanyag (karcálló)

Kinek ajánlott?

mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
aki nem akar súlyos összegeket olvasószemüvegre költeni
aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres

Mit tartalmaz a csomag?

1 db One Power többfunkciós olvasószemüveg (fekete színben)




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Többfunkciós olvasószemüveg +0.5-től +2.5-ös dioptriáig kiemelt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: