Betöltés...

Anyajegy eltávolító toll, szeplő eltávolító toll

Ár: 23.375 Ft

Anyajegy eltávolító toll, szeplő eltávolító tollAnyajegy eltávolító toll termékjellemzők:
Fájdalommentes anyajegy, szeplő és mitesszer eltávolítás.Hordozható, teljesen feltöltött állapotban 2 órán keresztül használható.Széleskörű használatra tervezték: a sötét foltokat / szeplőket / anyajegyeket / bőrhibákat / szemölcsöket / tetoválásokat / bőr pigmentációt bármikor eltávolíthatja könnyedén az otthonábanGyors művelet, bármiféle sérülés nélkül, biztonságos kozmetikai hatás mellékhatások nélkül.9 intenzitási szint, beállíthatja a csúcstechnológiás tollat a különböző bőrbetegségek kezelésére. A legalacsonyabb szint ajánlott öregedési foltok és szeplők esetén.Használata:
A finom tű behelyezésekor helyezze a tűvédőt az injekciós toll fejébe, és forgassa az óramutató járásával megegyező irányba.Helyezze a vastag tűt közvetlenül az injekciós toll fejére, és forgassa az óramutató járásával megegyező irányba.Ha nem használja, távolítsa el a tűt az óramutató járásával ellentétes irányba.A finom tűk és a vastag tűk eldobhatók, kérjük, dobja el használat után.
Kezelési útmutató:
Be / Kikapcsolás: hosszan nyomja meg az "ON" gombot 2 másodpercig a be- vagy kikapcsoláshoz.Röviden nyomja meg a be / ki gombot az intenzitás szintjének 1 és 9 közötti beállításához.Munka gomb: nyomja meg az "ON" gombot a toll funkció aktiválásához.Fokozatok:
1-3 fokozat: apró foltok és finom zsírrészecskék eltávolítására szolgál3-6 fokozat: nagy, közepes és kis anyajegyek, foltok, szemölcsök eltávolítására szolgál6-9 fokozat: nagy méretű anyajegyek, szemölcsök eltávolítására szolgálSpecifikáció
Szín: rózsaszínAnyaga: ABSTeljesítmény: 5,5 WFeszültség: 3,7 VCsomag tartalma
1x anyajegy eltávolító toll1 db felhasználói kézikönyv1x USB töltőkábel5x finom tű1x vastag tű1x anyajegy eltávolító tollAz anyajegy eltávolító toll azonnal kiégeti azt a helyet, ahonnan az anyajegyet el akarjuk távolítani, de nem lesz azonnal tiszta a bőrfelület. Ehelyett egy heg fog kialakulni a bőrön, és akár 30 napig is eltarthat, amíg a heg leesik. Inkább hagyja, hogy a heg természetes módon lehulljon, minthogy piszkálja a heget.
Mennyi ideig tart a gyógyulási idő?A gyógyulási idő az Ön általános egészségi állapotától és az eltávolított anyajegy méretétől függ. Valószínűleg két-három hétig tart az anyajegyeltávolítás gyógyulása. Ez idő alatt képes lesz a napi tevékenységeit végezni, de lehet, hogy egy kis fájdalma lesz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Anyajegy eltávolító toll, szeplő eltávolító toll" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: