Betöltés...

Insole Pro talpbetét - 1 pár

Ár: 4.990 Ft

Insole Pro talpbetét - 1 pár 

Segít enyhíteni a talp- és lábfájást, lúdtalpra is ajánlott, támogatja a láb természetes boltozatát, elősegíti a helyes testtartást, kényelmes, rugalmas, bármilyen cipőbe jó, többféle méretben, kicsiknek-nagyoknak isA lábfájásnak lőttek: kényelmes talpbetéttelEnyhíthetsz a kínokon, könnyíthetsz járásodon! Insole pro: felnőttek-gyermekek számára is alkalmas vívmány a lábfájdalmak enyhítésére, megelőzéséreTéged is lábfájás, talpfájdalom, lúdtalp kínoz? Van kiút!
Te is lábfájdalmaktól vagy lúdtalptól szenvedsz? Cipőd nem támasztja meg eléggé a lábad, szeretnél javítani járásodon, tartásodon?
A lábfájás és a lúdtalp népbetegség hazánkban is. A szúró, görcsös érzés kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat, akadályozza a szabad mozgást, rontja a testtartást is.
Ne szenvedj tovább: elhoztuk a talpbetétek új generációját, amivel megelőzheted és mérsékelheted a fájdalmakat, kifogástalan alátámasztást adhatsz lábaidnak. Fedezd fel az Insole PRO-t és tedd kényelmessé járásod, vess véget a kínoknak egy csapásra!
Insole Pro - segít megfelelő helyzetben tartani a lábat, elkerülni a fájdalmakat
Ha nem megfelelő lábaid helyzete, az tested egész területére kihathat: térd, derék, csípő és akár nyakfájdalmakhoz is vezethet.
Jó hír, hogy az új Insole PRO-val talpad kiváló alátámasztást kap. Rendszeres használatával javíthatsz mozgásodon, testtartásodon, csillapíthatod a fájdalmakat, megelőzheted a későbbi súlyos görcsöket, elkerülheted a bántalmakat.
Használd Te is bármilyen cipőben és tapasztald meg egyedülálló komfortját!
Mitől ilyen hatékony?
Az Insole PRO különleges kialakítása visszaállítja a talp helyes ívét, elnyeli a talpra nehezedő nyomást. A közepén levő masszázsterület serkenti a vérkeringést állás vagy mozgás közben is.
Sarki kivágott területe biztosítja a cipő párnázott talpával való érintkezést, míg a sarokrész segít helyes pozícióban tartani a talpbetétet, valamint védelmet ad a láb hátsó részének. Más talpbetétekkel szemben óriási előnye, hogy finoman körbeöleli a láb részeit, növelve ezzel a stabilitást. Jó hír, hogy remekül szellőzik, így melegben sem fog beleizzadni a lábad.
Mi mindenre alkalmas?
Lábfájdalom és talpfájdalom mérséklése
Az Insole PRO lúdtalpbetét hatékonyan enyhítheti a lábfájdalmat és talpfájdalmat, amelyek lehetnek szúró érzések, görcsök vagy nyomás okozta kellemetlenségek. A betét kialakítása segíti a lábat az optimális alátámasztásban, csillapítva a fájdalmat.
Lúdtalpra és lapos lábra is kiváló
Lúdtalp vagy lapos láb esetén az Insole PRO támogatja a lábbeli ívét és helyreállítja a megfelelő talpív alakját. Ez hozzájárul a lúdtalp kellemetlen tüneteinek megfékezéséhez, mint például az állandó fájdalom és az egyensúlyhiány.
Testtartás javítása
Az Insole PRO hozzájárulhat a helyes testtartás kialakításához és fenntartásához. A megfelelő lábalátámasztás révén javíthatja a testtartást, ami számos egyéb ebből eredő fájdalomforrást, mint a derék vagy a csípő fájdalmát is enyhítheti.
Stabilitás és egyensúly növelése
A talpbetét hozzájárul a lábak stabilitásának és az egyensúlynak a növeléséhez. Ez különösen fontos azok számára, akik sportolnak vagy olyan tevékenységet végeznek, ami kiegyensúlyozott testtartást igényel.
Achilles-ín és lábtájék görcsök megelőzése
Neked is gyakran jelentkezik achilles-ín fájdalom a lábadban? Ne várj tovább: az Insole PRO masszázsterülete serkenti a vérkeringést, ami segíthet megelőzni az achilles-ín problémákat és lábtájéki görcsöket.
Fontos: súlyos fájdalom, elváltozás esetén a talpbetét használata előtt mindenképp kérd ki ortopédus szakember tanácsát.
Többféle méretben, felnőttek, gyermekek számára is remek
A talpbetét 3-féle méretben elérhető: S-es "gyerek" (34-es méretig), M-es (35-39), valamint L-es változatban (40-47) is kérheted. Egész napos, kényelmes viselet, hölgyek és urak is használhatják.
Az alábbi táblázatban leolvashatod a pontos méreteket centiméterben:

Méret: S (Gyerek) M (35-39) L (40-47)
Hosszúság (cm) 14 15 16
Szélesség (cm) 6.5 6.5 7
Vastagság (cm) 0.3 0.4 0.4
Sarokmagasság (cm) 3.4 2 2.5


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Insole Pro talpbetét - 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: