Betöltés...

Elektromos meridián akupunktúrás terápiás fájdalomcsillapító toll

Ár: 3.870 Ft

Elektromos meridián akupunktúrás mágneses terápiás fájdalomcsillapító toll
Az akupunktúrás toll az ősi kínai módszereket kombinálja a modern technológiával. Az akupunktúra egy, a hagyományos kínai orvoslásból ismert komplex hatású gyógymód, mely tulajdonképpen az egész szervezet élettani egyensúlyát állítja vissza.A módszer hatásos akut és krónikus fájdalmak csillapítására.

Akupunktúrás kezelés során a meridiánok mentén elhelyezkedő akupunktúrás pontokat, illetve trigger pontokat (izmokban létrejövő csomók, feszültségpontok) stimuláljuk speciálisan erre a célra kiképzett tűkkel. Az akupunktúrás toll az ősi kínai módszereket kombinálja a modern technológiával. Segítségével tűk és szúrások nélkül szabadulhatsz meg a fájdalmaktól!

Az elektromos impulzus és az akupunktúrás fej használata a hagyományos kínai akupunktúrás módszer helyett sokkal könnyebb és egyszerűbb. A kezelés alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokkal történik.Az alacsony frekvenciájú impulzusok serkentik az izom idegsejtjeit, serkentik az izom-összehúzódást és elernyedést.

Ez lehetővé teszi a meggyengült szövet fokozott véráramlását, aminek köszönhetően megnövekszik a fehérje és tápanyag ellátás, ezáltal a fájdalom enyhülhet.A készülékhez két fém masszázsfej tartozik, egy gömb alakú és egy kupola alakú.

Gömb alakú fej: az egész testfelületen alkalmazható.Kupola alakú fej: arcápolásra használható.A tollra hasonlító segédeszköz bármikor használható, mindenhová magával viheti.Bőrön keresztül ható idegi stimulációval érhető el a fájdalom csillapító hatása.Mivel nincs benne hatóanyag ezért nincs mellékhatása sem.A készülék 1 db AA elemmel működik, melyet a csomag tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos meridián akupunktúrás terápiás fájdalomcsillapító toll" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: