Betöltés...

Multifokális olvasószemüveg kékfény szűrős progresszív lencsékkel

Ár: 5.990 Ft

Multifokális olvasószemüveg kékfény szűrős progresszív lencsékkel

Nem mindig látsz jól közelre? Van olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett? Te is gyakran hunyorogsz a monitor vagy a telefon előtt? Meguntad, hogy távolabbra homályosan látsz olvasószemüvegeddel?

Multifokális olvasószemüveg - progresszív lencsékkel, hogy minden helyzetben jól láss!

A kor előrehaladtával a szem alkalmazkodóképessége csökken, emiatt egyre többeknek van szüksége szemüvegre olvasáshoz, monitor elé.A régi olvasószemüvegek azonban csak közvetlen közelre adnak éles képet. Távolra nézve folyton ki kell kukucskálni felettük, a számítógéphez pedig előre kell dőlni, hogy jól lássunk mindent.

A multifokális olvasószemüveggel végre nem kell le-fel tologatnod, váltogatnod szemüvegeidet. A modern progresszív lencséknek köszönhetően közvetlen közelre, kartávolságba és messzebbre is tiszta képet élvezhetsz.Nincs több rossz testtartás a számítógép előtt vagy túlzottan előrehajtott fej olvasáskor, mobilozáskor: innentől kezdve a szemed mozgatásával határozhatod meg, milyen távolságba kívánsz élesen látni.
Mit jelent a multifokális (progresszív) lencse a gyakorlatban?
A lencsék felső része a távoli, középső átmeneti (progresszív) sávja a közepes, alsó zónája a közeli (kb. 40 centire történő) éleslátást biztosítja. Attól függően, hogy épp merre nézel a szemeddel, úgy fogsz a lencsével igényeidnek megfelelő, kifogástalan látásélményt kapni.
Legyen szó olvasásról, varrásról, szerelésről, irodai munkáról vagy épp sétáról, városnézésről, végre nem kell többé hunyorognod vagy váltogatnod szemüvegeidet.
A progresszív lencsék viselése rövid időn belül (akár néhány nap vagy egy hét alatt) megszokható, ezt követően remekül mozoghatsz, sportolhatsz, lépcsőzhetsz is velük, tiszta képet kapsz.
Mi van a csomagban?

1 db multifokális olvasószemüveg (az általad választott dioptriával)

Jó hír, hogy a szemüveget egy speciális kékfény szűrő réteggel is ellátták, ami pl. a számítógép vagy a telefon képernyőjének nézésekor szemkímélő hatással bír.
Miért fontos a kékfény szűrése?
A különféle elektronikai eszközök által kibocsátott kékfény ártalmas lehet a szemre, szemszárazságot, viszketést, súlyos szemfáradtságot okozhat. A multifokális szemüveg rétege ezt a nagy energiájú fényt képes kiszűrni, amivel kevésbé fog elfáradni a szemed. Így hosszú számítógép előtt töltött órák után sem kell tartanod a kellemetlen panaszoktól.

A szemüveg erős fémkerettel, rendkívül strapabíró, rugalmas titánium szárral rendelkezik.
Hölgyek és urak is bátran hordhatják, stílusos, kényelmes viselet.
A keret szélessége 14,2 cm, a lencse magassága 3,5 cm. A keret súlya mindössze 14 g.
A hajlítható titánium szárnak köszönhetően jól illeszkedik a különféle fejméretekhez. Nem szorít, nem nyom, mégis stabilan a fejen marad.
Mivel félkeretes (damilos) kialakítású, ezért nem kell attól tartanod, hogy túlzottan megváltoztatja a külsődet. Ez a fajta keret szinte mindenkinek jól áll! Az enyhén lekerített lencsék a legtöbb arcformához nagyszerűen passzolnak.
A lencsék anyaga műanyag, mindegyikük karcmentes réteget is kapott a lehető legnagyobb tartósság érdekében.
A rozsdamentes acél keret rendkívüli tartósságot, alacsony súlyt biztosít

Kinek javasoljuk a multifokális (progresszív) szemüveget?

mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres


Ha még nem volt korábban szükséged olvasószemüvegre, akkor a legalacsonyabb, +1.00-es dioptriát ajánljuk.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Multifokális olvasószemüveg kékfény szűrős progresszív lencsékkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: