Betöltés...

Vákuumos köpölyöző készlet (32 darabos)

Ár: 27.500 Ft

Vákuumos köpölyöző készlet (32 darabos)Vákuumos köpölyöző készlet termékjellemzők:
Könnyen kezelhető, biztonságos otthoni önkezelésre is.Nemcsak a hatékonysága kiváló, hanem egyszerűsíti a köpölyözés terápiájának eljárásait is.Javítja az izmok immunitását és működését.Tiszta fizikoterápia, biztonságos és gyors.
Előnyök:
Serkenti az egész test relaxációs reakcióját (parasimpatikus válasz).Serkenti a vér oxigénellátását és méregtelenítését, miközben elősegíti a könnyedség érzését és a nyomás enyhítését.Méregteleníti az anyagcsere törmelékeit az izomszövetben, a fasciában és a bőrben.Növeli a mozgástartományt, megszakítja az adhéziókat és elősegíti a gyógyulást a hegszövetben és a krónikus sérülések helyein.Növeli a nyirokelvezetést és elősegíti a keringést.
A termék jellemzői:
Rendszeres használatával megtapasztalhatja az izomfeszültség lazulását, a fiatalodást, a megnövekedett energiát, a feszességet és a tónusosabb, egészségesebb testalkatot. A stressz csökkenése, a jobb keringés és a fájdalomcsillapítás csak néhány a sok előny közül, amit láthat és érezhet.A csészék egyenként vagy kombinálva is használhatók, az Ön preferenciái szerint. Használja legfeljebb 15 percig a célterületen, naponta 1-2 alkalommal.Anyaga: PVCAlkalmazás: a test különböző részeinFunkció: segít az ágyéki izomfeszültség, a reuma kezelésében.
A vákuumos köpölyöző készlet használata:
Emelje meg a dugattyút a vákuumcsésze tetején (egy kicsit felfelé), hogy biztosítsa a levegő szabad áramlását.Óvatosan vezesse be a vákuumágyúk bejáratát a vákuumcsésze tetején lévő dugattyú fölé, függőlegesen emelje fel és a teljes rudat többször, amíg a csészében lévő bőr meg nem emelkedik.Azokon a helyeken, amelyekhez a felhasználó maga nem fér hozzá (például a gerinc és az ágyéki régió), adaptert lehet használni. Az adapter felszerelésének módja: elsőként csatlakoztassa a nagy összekötő fogantyút.
Csomag tartalma:
32x csésze köpölyöző készlet1x kaparólemez1x vákuumszivattyú1x cső1x használati útmutató1x akupunktúrás elhelyezési pont diagram

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vákuumos köpölyöző készlet (32 darabos)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: