Betöltés...

Áll karcsúsító masszázs gép

Ár: 27.500 Ft

Áll karcsúsító masszázs gépAz áll karcsúsító masszázs gép különböző hullámhosszúságú, stabil teljesítményű vörös és kék LED-lámpák hatékony LED-foton-terápia segítségével jótékony energiát adnak az egészségesebb, feszesebb és fényesebb bőrért.
A nagy frekvenciás áll karcsúsító masszázs gép hatékonyan aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, hogy felgyorsítsa a bőr helyreállítását és erősítse a bőr rugalmasságát az arcemelés és feszesítés érdekében.
Az áll karcsúsító gép EMS mikroáramot alkalmaz a mély izomsejtek aktiválásához és a kollagén termelésének fokozásához, hatékonyan segít csökkenteni a ráncokat, összehúzza a pórusokat, feszesebbé teszi a bőrt és javítja a felszívódás hatékonyságát.
A nyugtató, 42 ° C-os melegítés fokozhatja a szövetek regenerálódását, megnyitva a pórusokat, és javítva a krém, testápolók és más bőrápolási termékek felszívódását.
Az infravörös fizioterápia elősegítheti a vérkeringést, helyreállíthatja az enzimaktivitást, lassíthatja a melanint, hogy megelőzze a pattanásokat és más, egészségtelen bőrbetegségeket.
Elasztikus hevederrel és állítható csattal ellátott V alakú emelőszíj széles körben megfelel a különböző fejméreteknek a tökéletes illeszkedés érdekében.
15 perc használat után automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a túlzott felhasználást.
Könnyű és hordozható, közvetlenül tölthető USB-n keresztül, bármikor és bárhol élvezheti a vezeték nélküli használatot, otthoni és utazási célokra egyaránt alkalmas az áll karcsúsító gép.

Anyaga: ABS
Szín: fehér
Névleges teljesítmény: 3,5 W
Üzemmód: 6 mód
Intenzitás szint: 1-10. szint
Vörös fény hullámhossza: 630nm
Kék fény hullámhossza: 470nm
Fűtési hőmérséklet: 42 ° C
Időzítő: Automatikus kikapcsolás 15 perc működés után


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Áll karcsúsító masszázs gép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: