Betöltés...

Prémium, infrás ágymelegítő matrac

Ár: 26.900 Ft

Prémium, infrás ágymelegítő matrac
A téli napok közeledtével szeretnél mindig kellemesen meleg ágyba lefeküdni? Esetleg éjjel arra ébredsz, hogy fázol? Ez a prémium ágymelegítő betét nemcsak szép, de a kiváló melegítőképessége miatt is tökéletes választás lehet számodra!
A 190 cm hosszú, melegítő ágybetét elegáns, fehér színben kapható. A felső oldala puha, lélegző anyagból készült, alul fénylő műselyem. Puha, hőszigetelő anyaga már bekapcsolás nélkül is kellemes alvást biztosít. Ha pedig a betét sarkából induló hálózati kábelre szerelt irányító egység segítségével bekapcsolod a fűtést, igazán kényelmessé válhat az álmod!
A melegítés 9 fokozatban állítható, ráadásul külön a testre, külön a lábra irányítható a meleg. Az aktuális fokozatról digitális kijelző tájékoztat. A betétet időzítve is lehet használni. Lefekvés előtt célszerű bekapcsolni a legmagasabb fokozatra, hogy mire ágyba kerülsz, már jó meleg fekvőhely fogadjon. 1, 5, 8 és 12 órás működtetés is beállítható az ágybetét irányító egységén, hosszú időzítésre a 3. hőfokozat ajánlott.
Az ágybetét mosható is, legfeljebb 40 fokos vízben. A betétet egy tárolótasakkal kapod meg, ami cipzárral és fogantyúval rendelkezik, így a nyári hónapokra kis helyen és tisztán tárolható a melegítős ágybetét.
Szép álmokat a téli éjszakákra!
Főbb jellemzők:

Elektromos ágymelegítő
Mérete: 80 cm x 190 cm x 1 cm
9 hőmérsékleti fokozat
Időzítés
Digitális kijelző az irányító egységen
Teljesítményfelvétel: 60 W
Hálózati áramforrásról üzemel
A hálózati csatlakozó kábel hossza 2,5 m
Test- és lábhőmérséklet beállítás
Mosható
Praktikus tárolótasakkal



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Prémium, infrás ágymelegítő matrac" című hirdetést látja. (fent)