Betöltés...

Elektromos Shiatsu masszázs relax masszírozó párna

Ár: 4.990 Ft

Elektromos Shiatsu masszázs relax masszírozó párna

El vagy gémberedve egy hosszú nap után?Jól esne egy kis lazítás?A masszírozó párna segít a relaxálásban!Sőt az se kell megvárnod, hogy haza érjél, hiszen az autódban is használhatod!
A kép illusztráció.
Tökéletes pihenés! A masszázspárna ellazítja a megfeszült izmokat és megszünteti a nyakfájást.
Fedezze fel a japán shiatsu masszázs élvezetét ezzel a masszázspárnával. Felüdülés a nyaknak, hátnak, törzsnek, hasnak vagy lábaknak - a merev izmok ellazulnak és a fájdalom már rövid idő alatt megszűnik. A forgó masszázsfej 2 irányú forgással masszíroz, ami az ujjakkal történő shiatsu masszázst idézi. A bekapcsolható melegítő funkció felpezsdíti a vérkeringést, amellyel maximálisan megnyugtatja a testet és lelket egyaránt.
Tulajdonságok:
- Anyaga: műanyag, szövet- Használhatja: nyak, hát, derék, láb, fenék masszírozására- Megjelenés: csont alakú / pillangó- Mechanikus- AC adapter: 100-240 V, 50-60 Hz (input), DC 12V 2A (output)- DC bemeneti feszültség: 12 V- AC bemeneti áram: 1.5 - 2.0 A- Teljesítmény: 20 W- Méret: kb. 31 x 18 x 8.5 cm- AC adapter kábel hossza: kb. 140 cm- Szivargyújtó kábel hossza: kb. 130 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos Shiatsu masszázs relax masszírozó párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: