Betöltés...

VibroLegs forradalmi lábmasszázs rendszer

Ár: 34.990 Ft


VibroLegs forradalmi lábmasszázs rendszer

Részletes termékleírás
Kényelmesen dőljön hátra, és élvezze a pihentető masszázst a VibroLegs-sel. A szabadalmaztatott oszcillációs technológia fejlesztői, akik világszerte elterjesztették a Vibro Shapert most bemutatják a VibroLegs-t. A forradalmian új lábmasszázs-rendszerrel ellátott VibroLegs segít a fáradt lábak regenerálásában, pihenésében és erősítésében.
Intsen búcsút az lábát érintő elkeserítő, kellemetlen problémáknak!
A VibroLegs masszázskészülék minden generáció számára megfelelő. Az oszcilláció és az akupresszúra egyedülálló kombinációját kínálja a fáradt lábak pihentetésére.
Vibráció és az akupresszúra kombinációjával
A VibroLegs titka a különleges forgó akupresszúra fejekben rejlik, melyek tökéletesen igazodnak a talpához és az ott található idegvégződésekhez. A szabadalmaztatott oszcillációs rendszernek köszönhetően a VibroLegs-nek elég egy gombnyomás és máris gondoskodik a teljes ellazulásról.
4 program, egyszerű kezelhetőség és tárolás
A távirányító segítségével egy gombnyomás és már élvezheti is a kellemes masszázst.
Rendkívül praktikus
A VibroLegs-hez tartozó szilikon talpak eltávolíthatóak, ezért használatuk rendkívül higiénikus és tisztítása is gyors és egyszerű. A VibroLegs kompakt méretének köszönhetően kis helyen is elfér.
A csomag tartalma:
1 x VibroLegs
Technikai adatok:
Kábel hossza: 1,45 mTermék méretei: sz 40 cm x h 35 cm x m 14 cmsúly: 4,5 kgTeljesítmény: 30 Watt

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "VibroLegs forradalmi lábmasszázs rendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: