Betöltés...

Kézi lézer készülék ( lézer zuhany)

Ár: 99.000 Ft

Kézi lézer készülék ( lézer zuhany)

Hogyan hat a szervezetre a lézerterápia?Mozgásszervi betegségek, sérülések, valamint egyéb problémák (bőr, fül, fog, arcüreg, légúti panaszok) esetén a sejtekben működési zavarok léphetnek fel. A lézer stimulálja az emberi sejtek fényérzékeny molekuláit, ezáltal javul a sejtlégzés és a sejtek energiatermelése. A sejtműködés ezáltal hatékonyabb lesz, lerövidül a gyógyulási idő, mert felgyorsul a regeneráció.A lézerterápia tehát fokozza a sejtek regenerációs képességét, emellett azonban több egyéb jótékony hatása is érvényesül a kezelt területen, sőt, akár az egész szervezetben:

fájdalomcsillapító hatás,
gyulladáscsökkentő hatás,
vérkeringést fokozó hatás,
nyirokkeringést fokozó hatás,
anyagcsere fokozó hatás,
sebgyógyulás serkentő hatás,
hegszövet kialakulását gátló hatás,
ideg regenerációt serkentő hatás ? idegi sérülés esetén gyorsabban visszatér az érzékelési képesség az érintett testrészbe,
az izmok, inak, ízületek gyógyulási idejét gyorsító hatás,
az ízületi porcfelszíneket és a porcokat regeneráló hatás,
immunerősítő hatás.


Milyen problémák esetén alkalmazható a lézerkezelés?Alkalmazzák például bőrgyógyászatban, kozmetikában, fogászati célra, allergia ellen, légúti panaszok kezelésére, krónikus gyulladások kezelésére, fekélyes sebek gyógyításában, stb.Mozgásszervi megbetegedések és sérülések esetén is hatékony megoldást nyújthat, szakszerűen alkalmazva:izomhúzódás, -szakadás, rándulás esetén,zúzódások, csonttörés, izom és ínszalag sérülések esetén (ficam),ízületi gyulladás és ínhüvelygyulladás esetén,izomfájdalmak esetén,nyáktömlő gyulladás (bursitis) esetén,csonthártya-gyulladás esetén,porckopás ellen.fájdalomcsillapítás, térd, arthritis, hát, nyak, atlétikai és sport sérüléseklágyrészek sérüléseinyitott sebek és fekélyek gyógyítása gyulladásrehabilitációs terápia.
Lézerterápia Előnyei:Bizonyított eredmények a fájdalomcsillapításragyulladásra, lágyrészekre és bőrkárosodásra.Természetes gyógyítás - nem invazív, nincs mellékhatás és keresztfertőzés.
Lézer hullámhossz:808mmfénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kézi lézer készülék ( lézer zuhany)" című hirdetést látja. (fent)