Betöltés...

Fürdőszobai mérleg 13 testadattal, BMI-vel, izommasszázzsal,

Ár: 13.716 Ft

Az otthoni mérlegünkkel könnyedén nyomon követheti testének változásait és egészségét. A G-szenzor mérési technológiával felszerelt mérlegünk 4 pontos csúszásgátlóval rendelkezik, és akár 180 kg-ig terhelhető. Az LCD kijelzőn könnyedén leolvashatja a mérési eredményeket. Az eszköz támogatja akár 24 felhasználó adatainak tárolását, így egész családja használhatja. A Fitdays alkalmazással könnyedén szinkronizálhatja a mérési eredményeket, és nyomon követheti az egészségét. Az alkalmazás kompatibilis Android 5.0 és újabb, valamint iOS 8.0 és újabb rendszerekkel. A mérlegünk kiváló minőségű anyagokból készült, és tartós használatra tervezték. A 60 napos elégedettségi garancia és a 2 éves teljes körű garancia biztosítja, hogy elégedett lesz a vásárlással. Ha bármilyen kérdése van, szívesen segítünk. Az otthoni mérlegünk 13 alapvető mérést végez, beleértve a testsúlyt, BMI-t, víztartalmat, anyagcserét, zsír- és izomtömeget, csonttömeget és fehérjetartalmat. Ezáltal pontosan nyomon követheti testösszetételét és diéta- és sportfejlődését.

Termék áttekintés A HOMEVER márka szürke-fekete színű fürdőszobai mérlegével könnyedén nyomon követheti testének állapotát és egészségét. Ez a csatlakoztatható mérleg nem csak a testsúlyt méri, hanem 13 más testadatot is, mint például a testzsír, izomtömeg, víztartalom és csonttömeg. A G-szenzor mérési technológiával és a Fitdays alkalmazással összekapcsolva ez a mérleg tökéletes eszköz a testsúlycsökkentéshez vagy az egészséges életmód fenntartásához. Technikai adatok - 4 pontos csúszásmentes alap

- Maximális kapacitás: 180 kg

- Mérési egységek: kg/st/lb

- LCD kijelző

- Automatikus be- és kikapcsolás

- 24 felhasználó támogatása

- Kompatibilis az Android 5.0 és újabb, valamint az iOS 8.0 és újabb rendszerekkel

- Ingyenes Fitdays alkalmazás letöltése

- Adatok szinkronizálása az Apple Health és a Googlefit alkalmazásokkal

- Anyaga: edzett üveg

- Szín: szürke-fekete

- Méretek: 300x260x20 mm

- Tartozék: 2 x 1,5V AAA elem

Használati utasítás 1. Aktiválja a Bluetooth-ot a telefonján.

2. Nyissa meg a Fitdays alkalmazást és hagyja az alkalmazást a kezdőképernyőn.

3. Álljon mezítláb a mérlegen, és győződjön meg róla, hogy mindkét lába érintkezik a 4 elektronikus impedancia érzékelővel.

4. Tartsa a mérleget kb. 8 másodpercig. A párosítás sikeres, amikor a végső súlymérés megjelenik a Fitdays alkalmazásban.

FONTOS: Először állítsa be a saját személyes információit (felhasználó, nem, magasság, életkor), és válassza ki a megfelelő felhasználót a mérlegeléshez a pontos adatok elérése érdekében. Kinek ajánljuk A HOMEVER fürdőszobai mérlegét mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék követni testük állapotát és egészségüket. Ideális eszköz a testsúlycsökkentéshez, az egészséges életmód fenntartásához és a sportteljesítmény nyomon követéséhez. A 24 felhasználó támogatása lehetővé teszi, hogy egész családja használja a mérleget és megoszthassa az eredményeket. Kulcsszavak fürdőszobai mérleg, testösszetétel mérleg, testsúlymérleg, G-szenzor, Fitdays alkalmazás, Android, iOS, testzsír, izomtömeg, víztartalom, csonttömeg, BMI, egészség, edzett üveg, szürke-fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fürdőszobai mérleg 13 testadattal, BMI-vel, izommasszázzsal," című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: