Betöltés...

Paco Rabanne - 1 Million 50 ml

Ár: 23.870 Ft

A Paco Rabanne néven világhírre szert tévő spanyol gyökerű designer munkásságát leginkább a nyitottság és a különböző stílusok ötvözése jellemzi, de nem áll tőle távol a finom provokáció sem.

A 2008-ban bemutatott Paco Rabanne 1 Million férfi illat egy különleges példa erre az enyhe provokációra. Bár az illat elegáns és harmónikus, mégis olyan férfiaknak ajánljuk, akik olykor bátran kilépnek a komfortzónájukból, mernek időnként szélsőségesek, lenni.

Az egyedi illat alapvetően a kontrasztokra épít. Ilyen meghatározó kontraszt ahogyan a  menta és a citrusok frissességet adó elegye találkozik a virágos jegyeket hordozó csábító rózsa mámorító illatával. A karakteres fahéj teszi fűszeressé, az ámbra és a bőr érzékivé ezt a férfias illatkülönlegességet. Vonzó, karizmatikus, egyedi valamint addiktív, ez a négy jelző, ami jellemzi még ezt a különleges illatot, mely garantáltan elismerést kelt környezetében,

A kreatív designer csodálatos alkotását különleges aranytömbbe zárta, mely már puszta megjelenésével luxust és exkluzivitást sugall.

Illatcsalád: fás-fűszeres

Típus: eau de toilette

Összetétel: menta, mandarin, rózsa, fahéj, borostyán, bőr

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Paco Rabanne - 1 Million 50 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: