Betöltés...

Elektromos Körömcsiszoló és Polirozó

Ár: 16.990 Ft

Elektromos Körömcsiszoló és Polirozó

A BQ730 Professzionális Elektromos Körömcsiszoló és Polirozó egy kiemelkedően hatékony szépségápolási eszköz, amely egyesíti a modern technológiát és a kifinomult design-t. Az eszköz ideális választás mindazok számára, akik a körömformázás és -polírozás során nem ismernek kompromisszumot.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

Folyamatos Teljesítmény: A készülék stabil és egyenletes sebességet biztosít, ami lehetővé teszi a precíz és hatékony munkavégzést.
Zajcsökkentő Technológia: Kialakítása révén minimalizálja a zajkibocsátást, így a használata során a környezet csendes és nyugodt marad.
LCD Érintőképernyő: A felhasználóbarát érintőképernyő könnyű kezelhetőséget biztosít és valós idejű információkat nyújt a sebességről és a töltöttségről.
Ergonomikus Géptest: A géptest csiszolófej-csatlakozóval rendelkezik, amely egyszerű és gyors csiszolófej cserét tesz lehetővé.
Elegáns Megjelenés: A jégtextúrájú teljes test nemcsak megjelenésében divatos és vonzó, de praktikus is, mivel csökkenti a használat közbeni csúszást.
Magas Forgási Sebesség: Akár 35000 RPM forgási sebesség a professzionális igények kielégítésére.
Könnyű Súly: Az eszköz csupán 880g súlyú, ami könnyűvé és kezelhetővé teszi hosszú távú használat esetén is.
Újratölthető és Dugaszolható: Többféle tápellátási mód kínál rugalmas használatot a mobil és a stacionárus munkához egyaránt.

Legyen szó akár szalonban, akár otthoni használatról, a BQ730 Professzionális Elektromos Körömcsiszoló és Polirozó egy megbízható társ minden szépségápolási feladatban. A könnyű kezelhetőség, a nagy teljesítmény és a tartósság kombinációja garantálja, hogy ez a készülék az első választás legyen a professzionális manikűr és pedikűr kiegészítők között.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos Körömcsiszoló és Polirozó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: