Betöltés...

TrueLife TLSBCD SonicBrush Compact Duo 4 mód, 70000 mozgás/perc Fehér-Fekete elektromos fogkefe szett (2 db)

Ár: 31.627 Ft

Egészséges fogakat és ínyeket szeretne? Ne akar idegeskedni minden fogorvosnál tett látogatása előtt? A modern szónikus technika jellemezte TrueLife SonicBrush Compact kefében Ön és partnere is megbízhat. A Truelife SonicBrush Compact Duo készletben ugyanis két db (fekete és fehér kivitelű) szónikus kefét, négy kefefejet, két utazó tokot és két töltő talpat talál. Kényeztesse magát Ön is olyan exkluzív fogápolással, amelynek köszönhetően ragyogó lesz a mosolya, és a káros baktériumoknak esélyük sem lesz.

A kefefej magas frekvencián rezeg, és minden egyes mozdulattal maximális mennyiségű fogplakkot távolít el. 4 tisztítási mód közül választhat. A kefe akkumulátorának üzemideje akár 30 napig is lehet.

A TrueLife SonicBrush Compact Duo készlet keféi 4 különböző fogtisztítási módot kínálnak, amelyek átfogó módon gondoskodnak a szájáról. A Clean mód a leggyakoribb, és kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. Az érzékeny fogakat és ínyeket nyugodtan rábízhatja a Sensitive üzemmódra. A Whiten üzemmód segít elérni a gyönyörű fehér mosolyt, a kellemes ínymasszázst pedig a Massage üzemmód biztosítja.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TrueLife TLSBCD SonicBrush Compact Duo 4 mód, 70000 mozgás/perc Fehér-Fekete elektromos fogkefe szett (2 db)" című hirdetést látja. (fent)