Betöltés...

TrueLife CAREQ7BLU Érintésmentes lázmérő

Ár: 12.160 Ft

Infravörös hőmérő CARE Q7 kék

Mérési pontosság 0,2 ° C-ig
A mérési eredmény 1 másodpercen belül
Memória akár 32 méréshez
A megemelt hőmérséklet jelzése

Az infravörös sugárzás technológiáját használja, és így néhány pillanat alatt nagyon pontos eredményeket ér el. Elegendő a hőmérőt közelebb hozni a tárgyhoz, és egy másodpercen belül pontos mérési eredményt kap.

Gyors mérés
Az érintés nélküli mérés nagy előnye a sebesség - a gomb megnyomásától számított 1 másodpercen belül megkapja a mérési eredményt.

Pontosság
Az infravörös sugárzás retrospektív elemzésének technológiai újdonságának köszönhetően 0,2 ° C mérési pontosságot érünk el.

Háttérvilágítású LCD kijelző
Nem kell bekapcsolnia a lámpákat, és nem szabad kiment a szobából. A háttérvilágítású kijelzőnek köszönhetően a mérési eredmény sötétben is olvasható.

Hosszú elem élettartam
A hőmérő gazdaságos és automatikusan kikapcsol, ami azt jelenti, hogy egy akkumulátorral akár 40 000 mérés is elvégezhető.

Memória a mérésekhez
A hőmérő rögzíti az Ön számára a hőmérséklet alakulását. Az utolsó 32 elvégzett mérést automatikusan menti a memória.

A megemelt hőmérséklet jelzése
A hőmérő figyelmezteti Önt, ha magasabb hőmérsékletet mérnek, mint egy megemelt hőmérsékleten, amely szükség szerint beállítható.

Egyszerű kezelés
Az elrendezésnek köszönhetően minden beállítás egyetlen ujjal elvégezhető. A mérést csak egy gomb megnyomásával lehet elindítani.

Különböző mérési lehetőségek
A TrueLife Care Q7 hőmérő az állatok, a környezet, a folyadékok vagy a különféle felületek hőmérsékletének mérésére is használható.

Jellemzők:
A mérési eredmények 0,1 ° C-os mértékegység fokokban, Fahrenheit-ben mérési tartomány: testhőmérséklet 32–42,5 oC Felszíni hőmérséklet 0 - 100 oC · Maximális mérési eltérés: testhőmérséklet (36 - 39 oC) + - 0,2 oC Felület + - 1,0 oC · A szonda távolsága a vizsgált tárgytól 1–3 cm-ig · Mérési sebesség ? 0,8 s · Automatikus kikapcsolás 15 másodperc után

Műszaki adatok:
Alkalmazás: Homlok,Halánték · Elemek: Mikro akkumulátor (kérem, rendeljen 2x külön) · Hőmérséklet (max.): 100 °C · Hőmérséklet (min.): 0 °C · Memóriahelyek: 32 · Méret, hossz: 36.5 mm · Méret, magasság: 132 mm · Méret, szélesség: 93 mm · Mérési tartam: 1 mp · Pontosság: 0.1 ° · Szín: Különböző színek (színválasztás nem lehetséges) · Súly: 73 g · Termék típus: Infra lázmérő · Wellness jellemzők: Érintésmentes mérés



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TrueLife CAREQ7BLU Érintésmentes lázmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: