Betöltés...

Szilikon hüvelykujj korrektor, lábujj távtartó, elválasztó bütyök ellen, 2 db-os szett

Ár: 890 Ft

Szilikon hüvelykujj korrektor, lábujj távtartó, elválasztó bütyök ellen, 2 db-os szett 



A lábujj korrektor helyreállítja az ujjak helyes helyzetét, és megakadályozza, hogy átfedjék egymást, ami a későbbiekben segít kiegyenesíteni és kompenzálni az ujjak görbületét.


Az eszköz tökéletesen védi a lábujjcsontot az oldalirányú ütésekkel és a mikrosérülésekkel szemben. A fájó pont izolálásának köszönhetően felgyorsítja a bőr gyógyulását és csökkenti a nyomással és súrlódással járó fájdalmat.


Az ergonómikus, anatómiailag illeszkedő forma teszi a távtartót nők és férfiak számára egyaránt alkalmassá. Az univerzális méretnek köszönhetően a szilikon távtartó kényelmes, még akkor is, ha egész nap viseljük. Az eszköz újrahasználható, zokni alatt, valamint zokni nélkül viselt cipőben is alkalmazható.


A nagyon puha és rugalmas gél tökéletesen elnyeli az ütődéseket, miközben megakadályozza a hólyagok, kidörzsölődések és kopások kialakulását. A gél emellett antiallergiás termék, amely könnyen tisztítható. A távtartó meleg szappanos vízben mosható és nem veszíti el tulajdonságait.


Tulajdonságok: 




Szín: fehér
Anyag: rugalmas SEBS gél
Alkalmazkodik a lábfejhez
Univerzális méret
Ergonómikus kialakítás
Unisex konstrukció
Újrahasználható
Könnyen tisztítható
Méretek: 8×2,5×1,5 cm
A készlet súlya: 30 g


A csomag tartalma:



1 pár / 2 darab szilikon lábujj korrektor




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szilikon hüvelykujj korrektor, lábujj távtartó, elválasztó bütyök ellen, 2 db-os szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP