Betöltés...

Akkumulátoros hajvágó, szakállvágó, borotva, orr- és fülszőrnyíró LCD kijelzővel, 5 db cserélhető fejjel, tartóállvánnyal, kiegészítőkkel

Ár: 8.990 Ft

Akkumulátoros hajvágó, szakállvágó, borotva, orr- és fülszőrnyíró LCD kijelzővel, 5 db cserélhető fejjel, tartóállvánnyal, kiegészítőkkel 



A vezeték nélküli, beépített akkumulátorral működő készülék egy széleskörűen használható vágógép, amely kiválóan alkalmas haj, szakáll és bajusz vágására borotválására és formázására, valamint a szemöldök egyenesítésére vagy az orr és fül szőrzetének trimmelésére.


A hajvágó fej 5 darab cserélhető előtéttel van felszerelve. További tartozék egy orrszőrnyíró és egy borotválkozó fej, valamint, töltőkábel, tartóállvány - az összes elem rendezett tárolására - plusz kenőolaj és tisztítókefe.


A hajvágó a cserélhető elemeknek köszönhetően különböző, 3, 6, 9 és 12 mm hosszúságú hajat, bajuszt és szakállat vághat, és ezeket a hosszokat a beépített 1, 2 vagy 3 mm-es emelési lehetőséggel állíthatja be.


A vágógép LCD kijelzője mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és azt, hogy le van-e zárva. A zár nagyon hasznos a véletlen bekapcsolás ellen, csak tartsa hosszabb ideig lenyomva a kapcsolót, és 3 másodperc múlva feloldja a zárat és elkezdhet dolgozni. A számok és a karakterek színe fehér.


A tölthető akkumulátor 60 perces maximális üzemidőt biztosít, mely a tartozék kábellel
120 perc alatt gyorstöltéssel tölthető fel teljesen.


Tulajdonságok: 




Multifunkciós vágógép
Akkumulátoros működés
LCD kijelző
Biztonsági zár mód
Gyorstöltés
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 120 perc
Vágógép méretek: 17×4×3,5 cm
Állvány méretek: 15×12×2 cm
Súly: 0,337 kg


A csomag tartalma: 




1 db hajvágógép
1 db szakállnyíró
1 db orr- és fülszőrvágó
1 db borotválkozó tartozék
1 db bajusz tartozék
5 db vezetőfésű
1 db állvány
1 db töltőkábel
1 db kétvégű tisztítókefe
1 fiola kenőolaj




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Akkumulátoros hajvágó, szakállvágó, borotva, orr- és fülszőrnyíró LCD kijelzővel, 5 db cserélhető fejjel, tartóállvánnyal, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)