Betöltés...

Mágneses öv a gerincnek-24 mágnes-100 cm

Ár: 3.990 Ft




MÁGNESES ÖV A GERINCNEK-24 MÁGNESSEL

Degeneratív és traumás fájdalmak esetén- a szilárd mágneses öv tökéletesen stabilizálja a gerinc ágyéki régióját, míg a mágnesek csillapítják a gerinc degeneratív és poszttraumatikus fájdalmait.









SZÉLES ALKALMAZÁSI KÖR-a gerinc öv amellett, hogy enyhíti a degeneratív és poszttraumatikus fájdalmat, más területekre is felhasználható-tökéletes lesz többek között reumás fájdalmak enyhítésére. Ezenkívül gyulladáscsökkentő és javítja a keringést.



KÖNNYŰ HASZNÁLAT - A mágneses derékszíj egy könnyen használható kiegészítő. Elég a mágneses öv egyik oldalának befelé lennie, hogy szorosan illeszkedjen a testéhez, majd rögzítse elöl a kényelmes tépőzárral.



XL MÉRET -a mágneses öv meglehetősen univerzális XL méretű, de  tépőzárral állítható. Hála ennek, könnyen hozzáigazíthatja igényeihez.









TULAJDONSÁGOK:


anyag: szövet, lycra + mágnes
XL méret
derék: 85-100 cm
Tépőzárral zárható
24 mágnes
méretek: 20/110 cm
súlya: 0,391 kg


A KÉSZLET TARTALMA:

magnetic strip







Kedves vásárlók!


Megbízható Eladóként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a termékre a csomagolás felbontása után, higiéniai és egészségvédelmi okokból nem vonatkozik a szerződéstől való elállás lehetősége. Szeretnénk azonban, ha vásárlás előtt teljes körű ismeretekkel rendelkezne erről a témáról.









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mágneses öv a gerincnek-24 mágnes-100 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: