Betöltés...

InnovaGoods ultrahangos kavitációs zsírbontó készülék ZT-V0103243

Ár: 9.590 Ft

InnovaGoods ultrahangos kavitációs zsírbontó készülék ZT-V0103243


Ideális a test zsírt felhalmozó területeihez, például a hashoz, a farizmokhoz, a lábakhoz és a karokhoz. Fejlett technológiájának és hármas funkciójának köszönhetően belsőleg működik, hogy eltávolítsa a lokalizált zsírt, és helyreállítsa a bőr rugalmasságát és feszességét. Nagy segítség a „narancsbőr” hatékony kezelésében. Alacsony frekvenciájú ultrahanggal rendelkezik, elektromágneses impulzusokat használó elektrostimulációval és infravörös hővel fokozza a hatásokat.
Különböző beállításokkal és intenzitásokkal rendelkezik, az elvégzendő funkciótól és a kezelendő területtől függően, és minden alkalommal teljes mértékben alkalmazkodik az igényeidhez és preferenciáidhoz. Biztonságos, egyszerű és megfizethető módszer a hatékony anti-cellulit kezelés professzionális eredménnyel történő elvégzésére, amely számos előnnyel jár. Ha a készülék túlmelegedne, automatikusan kikapcsol.

Tartozék egy hálózati adapter, 2 párna (EMS) és 2 csere.
Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat.
Könnyű és kezelhető.
Napi használatra ajánlott: 5-15 perc
AC in: 220-240 V / 50-60 Hz DC in: 15 V / 800 mA / 12 W
Hálózati Adapter: 1,6 m
Dugó típus: C
Méretei kb.: 7,5 x 18 x 5 cm
Anyag: ABS


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.15
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "InnovaGoods ultrahangos kavitációs zsírbontó készülék ZT-V0103243" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: