Betöltés...

Sebtisztító és sebápoló spray, Cosmos, 50ml

Ár: 4.100 Ft

A német Hartmann cég által gyártott Cosmos sebtisztító és sebápoló spray mechanikusan tisztítja a sebet, eltávolítja az elhalt szöveteket, szennyeződéseket és mikroorganizmusokat.  A színtelen és illatanyagmentes sprayben található felületaktív anyagok egyszerű és fájdalommentes tisztítást tesznek lehetővé.


A Cosmos sebtisztító és sebápoló spray tisztító és hidratáló hatásának köszönhetően támogatja a sebgyógyulási folyamatot. Antibakteriális hatású összetevőt (PHMB 0,1%) tartalmaz, antimikrobiális hatásának köszönhetően ideális megoldást kínál a sebgyógyulást gátló biofilm kialakulásának megelőzésére, véd a multirezisztens kórokozók (pl. MRSA, VRE) és gombák ellen. Allergiások és a cukorbetegek számára is jól tolerálható, valamint gyermekek és érzékeny bőrűek számára is alkalmazható.


Alkalmas a sebfelület megtisztítására és kezelésére a kötés előtt fertőzött, nem fertőzött sebek esetén, illetve a sebbe tapadt, szennyezett, beszáradt kötszerek fájdalommentes eltávolítására. A szórófej speciális kialakításának köszönhetően a nehezen hozzáférhető területek tisztítására is alkalmas.

Alkalmazási területek:



Akut sebek (pl. vágások, horzsolás vagy műtéti sebek)
Krónikus sebek (pl. diabéteszes fekélyek, vénás fekélyek, felfekvésből származó sebek, stb.)
Első és másodfokú égési sérülések (hő- vagy  vagy kémia hatás okozta sebek)
Elektromos áram vagy sugárzás okozta  sebek


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sebtisztító és sebápoló spray, Cosmos, 50ml" című hirdetést látja. (fent)