Betöltés...

Hajvasaló kerámia bevonattal, szett, LCD kijelző

Ár: 6.290 Ft




A hajvasaló egy olyan eszköz, amellyel néhány pillanat alatt érdekes stílusokat hozhat létre. A készülék hatékonyan kiegyenesíti a kiálló és göndör hajszálakat. Hajegyenesítővel göndörítheti a haját, vagy látványos hullámokat hozhat létre. Minden hajtípusra alkalmas.
A hordozható és kompakt kialakítású hajvasaló tökéletes a frizura formázásához színpadon, randevúkon, bulin, munkahelyen és útközben.
A készüléknek köszönhetően a göndörtől a hullámosig minden típusú fürtöt készíthetünk, valamint kiegyenesíthetjük a hajat.
A kerámia lapok nem károsítják a hajat. Gyorsan felmelegszik és 140-230 fokos hőmérséklet-beállítási tartományban van.
Alacsonyabb hőmérsékletet használnak a frizura kialakításához vékony és festett hajon. A megfelelő modellezési hőmérséklet ellenőrzéséhez ajánlatos az egyengetőt fokozatosan a legalacsonyabb hőmérséklettől a legmagasabbig használni.





EGYENES HAJ





Fogjon egy tincset két felmelegített kerámia lapok közé, a másik kezével fogja meg a hűvös hajvéget, és enyhén szorítsa meg, húzza le a hajformázót a hajvégekig.


GYENGE HULLÁMOK


Fogjon egy közepes méretű tincset a kerámia lapok közé, a másik kezével pedig tartsa a hűvös hajvéget. Fordítsa el a hajformázót 180 fokkal, és finoman nyomja le, amíg el nem éri a kívánt lágy hullámokat. Finoman fésülje meg a haját, miután a tincsek kihűltek.


FÜRTÖK


Fogjon meg egy kis tincset a kerámia lapok közé azon a hosszon, amelyből fürtöket szeretne létrehozni. Fogja meg a hideg hajvéget, és forgassa el a hajformázót 180 fokkal. Finoman tartsa ezt a pozíciót úgy, hogy nagyon lassan csúsztassa le a haját. Fontos, hogy ez idő alatt állandó, határozott nyomást gyakoroljon a készülék hideg oldalaira.


Attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni a hajon, fordítsa befelé vagy kifelé a készüléket. A fürtök formázása a kiválasztott szál méretétől és a készülék hajon keresztüli mozgatásának sebességétől függ.





TULAJDONSÁGOK:


Hőmérséklet szabályozás: 140-230 fok között
LCD kijelzővel rendelkezik
Gyorsan melegszik
Érdekes stílusokat hoz létre
Kiegyenesíti vagy göndöríti a tincset
Különféle hajtípusokhoz
Ergonomikus fogantyú
Forgó zsinór
Tápkábel hossza: kb. 140 cm
Strapabíró anyagból készült
Tápellátás: 110-240V 50/60 Hz
Teljesítmény: 40W
A termék CE minősítéssel rendelkezik



MÉRETEK:





Hajegyenesítő hossza: 29 cm
Hajegyenesítő szélessége: 3 cm
A kerámialap méretei: 9 cm x 3 cm


KÉSZLET TARTALMA:


Vadonatúj hajvasaló
2x hajtű, fésű
Eredeti csomagolás






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajvasaló kerámia bevonattal, szett, LCD kijelző" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: