Betöltés...

Digitális UV LED műkörmös lámpa, 24 LED-es, mozgásérzékelős, időzíthető, 10 db hibrid eltávolító klipsszel

Ár: 5.990 Ft

Digitális UV LED műkörmös lámpa, 24 LED-es, mozgásérzékelős, időzíthető, 10 db hibrid eltávolító klipsszel 



Ez a műkörmös lámpa a hagyományos 10/30/60 másodperces időváltozatok mellett rendelkezik egy további „Low Heat Mode” (alacsony hőfok) üzemmóddal, ekkor a lámpa teljesítménye fokozatosan növekszik. Ezt az üzemmódot építő gélekkel és más, hosszú száradást igénylő alkalmazási formákkal való munkavégzéshez ajánljuk. Azoknak is hasznos, akiknek érzékeny a körmük, és a száradás során égő fájdalommal küzdenek.


A lámpa egy világos kijelzővel szerelt, amely megkönnyíti a körmök bizonyos ideig történő megmunkálását és ápolását, pl. különböző látványelemek kivitelezésekor.


A lámpa mozgásérzékelő funkciójának köszönhetően automatikusan bekapcsol, amikor beleteszi a kezét, ami javítja a használat kényelmét és segít megtakarítani
a készülék működtetéséhez szükséges energiát.


A készlethez 10 hibrid eltávolító klipsz tartozik, használatuknak köszönhetően a lakk könnyen lejön, a körmök pedig épek maradnak.


A készülék 48W teljesítménye és 24 LED garantálja a gyors és egyenletes száradást! Ezen felül a lámpa dupla hullámhossz-tartományban 365 nm és 405 nm hullámhosszúsággal rendelkezik, így az egész kéz tökéletesen meg van világítva, és ami a legfontosabb, nem kell aggódnunk a hüvelykujj miatt sem. Sok lámpa nem képes megvilágítani azt, és fel kell emelni, ami kényelmetlen. Ez a modell garantálja a teljes megvilágítást felemelés nélkül. A kéz kényelmesen megpihenhet az alapon.


A lámpa alsó részét mágnesek rögzítik, így az állvány könnyen össze- és szétszerelhető. Ennek köszönhetően a lámpát asztallal vagy fényvisszaverő alátéttel is használhatja. A kihúzható hálózati kábelnek köszönhetően a lámpa tárolása és szállítása nagyon egyszerű.


Tulajdonságok: 




Időzíthető + alacsony hőfok mód
Világos kijelző
Mozgásérzékelő funkció
Dupla hullámhosszú LED-ek
Kihúzható tápkábel
Könnyű tárolás és szállítás
Szín: fehér
Méretek: 22×19×11 cm
Tápkábel hossza: 100 cm
Készlet súlya: 412 g
Tápellátás: 220-240 V, 50/60 Hz
Teljesítmény: 48 W
LED-ek száma: 24


A csomag tartalma:



1 db UV lámpa állvánnyal
1 db tápkábel
10 db hibrid eltávolító klipsz




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.16
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Digitális UV LED műkörmös lámpa, 24 LED-es, mozgásérzékelős, időzíthető, 10 db hibrid eltávolító klipsszel" című hirdetést látja. (fent)