Betöltés...

Omron NE-C803 inhalátor felnőtteknek és gyerekeknek

Ár: 23.090 Ft

Az inhaláció a porlasztott folyadékok (aeroszolok) vagy porok belélegzését jelenti. Azért előnyös, mert a szervezetünknek csak azt a részét kezeljük, amelynek szüksége van a terápiára: a légutakat. Míg a szájon át szedhető gyógyszerek a gyomorból vagy az emésztőrendszer más szakaszaiból szívódnak fel és a vérárammal eljutnak szervezetünk minden részébe, oda is, ahol nincs szükség rá, hogy kifejtsék hatásukat. Az inhalációs terápia célja a gyógyító szerek (ez lehet orvosi javaslatra gyógyszer vagy egyszerű fiziológiás sóoldat is) hatékony bejuttatása a tüdőbe, légutakba.


Az inhaláció során a terápiás szer (pl. salvus víz) gyorsabban fejti ki hatását, alacsonyabb dózis is hatékony. Az inhaláció kevesebb mellékhatással jár, mint a szájon át történő gyógyszerelés, ráadásul még hosszabb ideig fejti ki hatását. A gépi inhalátor használatához nem szükséges a beteg jó együttműködése, így pici babáknál is jól alkalmazható. Az aeroszol formájú hatóanyagnak csak igen kis része rakódik le a szájban, azaz lejut az alsó légutakba, amelyeknek a kezelésére szolgál.


Az inhalátor a porlasztott folyadék (aeroszol - salvus víz is lehet) bevitelére szolgál az alsó és felső légutakba: kompresszorból és porlasztófejből áll. A kompresszorral előállított sűrített levegő a porlasztófejben lévő folyadékot a rendkívül kis átmérőjű fúvókákon átnyomva apró szemcsékre porlasztja, ezáltal keletkezik az aeroszol, amely a porlasztófejből kilépve ködnek látszik. Az aeroszol a légutakba kerülve ott kicsapódik, ezáltal fejti ki hatását.


Inhaláláskor üljön ellazulva, egyenes tartásban az inhalációs készülék elé. Kezdje az inhalálást célzott légzési technikával. Ehhez lélegezze be a maszk vagy a száj-illeszték használatával az inhalátumot erősen, lassan és mélyen a száján keresztül. Tartsa a belégzés után röviden (5 másodperc alatti időben) a levegőt vissza, majd lélegezze ki normál módon. A teljes inhalációs idő ne legyen 10 percnél több. Az ún. "kezdők" gyakran túl gyorsan lélegeznek, amitől szédülés fordulhat elő.


Ehhez a prémium termékhez kiegészítésként "Háztól házig garancia" szolgáltatást választhat ajándékba 0 Ft-ért. Éljen a lehetőséggel, mert utólagosan, a vásárlást követően már nem rendelheti meg.


Termékjellemzők:



Hatékony – magas porlasztási arány, kis szemcseméret
Alacsony zajkibocsátás – az egyik legcsendesebb inhalátor
Rendkívül kicsi és könnyű
Egyszerűen kezelhető, gyors beállítás és működés
Könnyen tisztítható és fertőtleníthető
Felnőtt- és gyermekmaszk
Klinikai validált készülék
Porlasztási arány: 0,3 ml/perc
Szemcseméret: kb. 3 µm MMAD (MMAD=Mass Median Aerodynamic Diameter)
Gyógyszertartály kapacitás: max. 10 ml
Aeroszol kibocsátási arány: 0,05 ml/perc
Elektromos jellemzők: 100-240 V, Frekvencia: 50/60 Hz, Áramfogyasztás: 15VA
Zajszint: kevesebb, mint 45 dB
Működési hőmérséklet/páratartalom: +10°C – +40°C, 30% – 85% (relatív páratartalom)
Tárolási hőmérséklet/páratartalom/légnyomás: -20°C – +60°C, 10% – 95% (relatív páratartalom), 700-1060 hPa
Súly: 180 g (csak a kompresszor)
Méret: 85 x 43 x 115 mm





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Omron NE-C803 inhalátor felnőtteknek és gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: