Betöltés...

Lothmann Paris Aero Fix hajlakk – Erős rögzítésre 2db 500 ml a második 50% kedvezménnyel

Ár: 12.600 Ft

Ez a termék kiválóan alkalmas versenyfrizurák és kontyok készítéséhez, illetve félhosszú, hosszú haj esetén a göndör vagy hullámos frizurák rögzítésére is.

This product is ideal for creating competition hairstyles and curls, as well as for fixing curly or wavy hairstyles on medium to long hair.

A Lothmann Paris Aero Fix hajlakkja egy olyan professzionális termék, amely extra tartást biztosít a hajnak. Természetes komfortérzetet ad, és azonnali rögzítést hozhatunk vele létre. Tökéletes bármilyen kreatív frizura formázásához és fixálásához. Megőrzi a frizura természetességét, anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. Ez a termék kiválóan alkalmas versenyfrizurák és kontyok készítéséhez, illetve félhosszú, hosszú haj esetén a göndör vagy hullámos frizurák rögzítésére is. A hajlakkban található fényvédő hatóanyagok segítenek megvédeni a hajat a káros UV-sugárzástól, amelyek köztudottan káros hatással van a hajkoronára. Védi a hajat a kiszáradástól, illetve hosszabb ideig megőrizhetjük a haj színének intenzitását és ragyogását. Használata: A hajformázó termék használata előtt alaposan rázzuk fel a palackot. Permetezzük a kívánt mennyiséget 20 cm távolságból közvetlenül a száraz hajra, ha csak egyszerű fixálásra van szükségünk, vagy a nedves hajra, ha határozott formákat szeretnénk kialakítani. A dúsabb hatás érdekében javasolt közvetlenül a hajtövekhez felvinni a terméket. Csak kis mennyiséget használjunk, mivel a termék egyenletesen oszlik el a haj felületén. Fixáljuk vele a kívánt frizurát. A hajlakk könnyen eltávolítható a hajból fésüléssel vagy hajmosással. A hajmosás során fontos, hogy alaposan öblítsük ki a hajat, hogy az összes anyagot eltávolítsuk a hajszálakról. Ezután ajánlott hidratáló hatású hajbalzsamot használni, hogy megőrizzük a haj hidratáltságát és puhaságát. Kiszerelés: 500ml Lothmann Paris Aero Fix Hairspray is a professional product that gives hair extra hold. It gives a natural feeling of comfort and creates an instant fix. Perfect for styling and fixing any creative hairstyle. It preserves the naturalness of the hairstyle without weighing down the hair strands. This product is perfect for creating racing hairstyles and curls, as well as for fixing curly or wavy hairstyles on medium to long hair. The sunscreen active ingredients in the hairspray help protect hair from harmful UV rays, which are known to have a damaging effect on the hair crown. It protects hair from drying out and helps to maintain the intensity and shine of hair colour for longer.

How to use: Shake the bottle thoroughly before using the styling product. Spray the desired amount directly onto dry hair from a distance of 20 cm if you only need a simple fixation, or onto wet hair if you want to create firm shapes. For a thicker effect, it is recommended to apply directly to the roots.

Use only a small amount as the product is evenly distributed on the hair surface. Use it to fix the desired hairstyle.

The hairspray can be easily removed from the hair by combing or washing. When washing the hair, it is important to rinse the hair thoroughly to remove all the material from the hair strands. It is then recommended to use a moisturizing conditioner to keep the hair moisturized and soft.

Package size: 500ml

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lothmann Paris Aero Fix hajlakk – Erős rögzítésre 2db 500 ml a második 50% kedvezménnyel" című hirdetést látja. (fent)