Betöltés...

Aevo Elektromos Körömreszelő Készlet

Ár: 10.490 Ft



Az Aevo Elektromos Körömreszelő Készlet egy sokoldalú, USB-csatlakoztatással ellátott manikűr eszköz. Tartalmazza az összes szükséges tartozékot a köröm előkészítéséhez, polírozásához, formázásához és a kutikula eltávolításához. Ideális mind akril, mind természetes körmök kezelésére.





Az Aevo Elektromos Körömreszelő Készlet egy modern, USB-csatlakoztatással rendelkező manikűr eszköz. Ez a készlet minden szükséges eszközt tartalmaz a körömápolási feladatokhoz, beleértve a köröm előkészítését, polírozását, vágását, formázását és a kutikula eltávolítását, így tökéletes választás mind akril, mind természetes körmök számára. A frissített USB interfész lehetővé teszi, hogy a professzionális körömreszelőt bármilyen USB portba, hordozható akkumulátorba, laptopba vagy AC adapterbe csatlakoztassuk. Az állítható sebességvezérlés 0-20,000 RPM közötti tartományban működik, a készülék előre-hátra kapcsolási funkciói pedig lehetővé teszik a kétkezes munkavégzést. A csendes és hűvös működésnek köszönhetően a készlet otthoni és szalonbeli használatra is kiválóan alkalmas. A csomag 11 cserélhető reszelőfejet, 36 darab csiszolószalagot, USB tápkábelt, hordozható elektromos körömreszelőt, tisztítókefét és használati útmutatót tartalmaz. A termék súlya 176 gramm, és elektromos hálózatról üzemel.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Aevo Elektromos Körömreszelő Készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: