Betöltés...

Berdsen szonikus fogkefehegyek 8 db.

Ár: 6.890 Ft

Berdsen szonikus fogkefe hegyek 8db
Berdsen 5171-4AZ ÖN GYÖNYÖRŰ MOSOLYÁNAK SZEM ELŐTT TARTÁSÁVAL TERVEZVE
A hegyek vibráló sörtéi alaposan söpörnek, miközben segítenek a lepedék csökkentésében. Tökéletes azok számára, akik ragyogóbbá szeretnék tenni mosolyukat.
A Berdsen hegyeket a napi szájhigiéniához tervezték. Pulzáló és söprő mozgásának köszönhetően védik a fogzománcot, miközben alaposan tisztítják a fogakat.
A sörték speciális elrendezése növeli a tisztítás hatékonyságát. A hegy sörtéi tökéletesen alkalmazkodnak a fogak felszínéhez, megkönnyítve a hatékony tisztítást. A hegyek javítják az íny egészségét és már egy hét alatt csökkentik a fogkő képződését.A szónikus fogkefék a szájhigiénia legújabb fejlesztései.
A szonikus technológia a kefefejet a fogak tisztítása közben szónikus mozgásba hozza, lehetővé téve a fogak és a fogközök dinamikus tisztítását. Ez lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető területekről a törmelékek alaposabb lesikálását.
Az elektromos fogkefékkel ellentétben a szonikus fogkefe két irányban működik: söprő és pulzáló. A söprő mozgás megvédi az ínyt a mechanikai sérülésektől.Egészséges és fehér fogakkal hinni fog a mosolya erejében.
A szonikus fogkefe használatának hatása már az első néhány hétben megmutatkozik.
A rendszeres fogmosás szonikus fogkefével

világosítja a foltokat
csökkenti a lepedék és a fogkő mennyiségét
javul az íny állapota
kevésbé hajlamos a fogíny visszahúzódni.
Tökéletes azoknak, akik szeretnék ragyogóbbá tenni a mosolyukat. A Berdsen Sonica fogkefe rendszeres használatával az eredmények már néhány napon belül láthatóak.A fogkefehegyek formáját úgy alakították ki, hogy a legigényesebb felhasználók is elégedettek legyenek.
A fogkefefej karcsú formája megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyekre való bejutást, és alaposabban tisztítja a fogakat. A vibráló hegyű sörték alaposan söpörnek, miközben segítenek a lepedék csökkentésében. Alkalmas a Berdsen B1/B2 fogkefékhez.termékkód: 5171-4

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Berdsen szonikus fogkefehegyek 8 db." című hirdetést látja. (fent)