Betöltés...

Akkumulátoros haj és szakállvágó, trimmelő, LCD kijelzővel, 1-2-3 mm-es cserélhető fejjel

Ár: 4.490 Ft

Akkumulátoros haj és szakállvágó, trimmelő, LCD kijelzővel, 1-2-3 mm-es cserélhető fejjel 



A vezeték nélküli, beépített akkumulátorral működő készülék kiválóan alkalmas a szakáll, a bajusz, a haj és a test egyéb részein lévő felesleges szőrzet vágására. A vágógép csendes működése mellett, átlagon felüli teljesítményével, ideális még a legvastagabb szőrzet ápolására is.


A trimmelő haj és szakáll vágására és trimmelésére szolgál. Masszív kivitelben készült, egyedi old school mintával díszítve. Tökéletes eszköz lesz mind fodrászatokban, mind pedig otthoni használatra.


A precíz, szuperéles, T-alakú rozsdamentes acél penge megerősített tartóssággal biztosítja az alapos és egyenletes borotválkozást az arc és a fej és a test minden részén. A hajvágógép 3 különböző méretű (1, 2 és 3 mm) tartozék előtéttel van felszerelve.


A géptesten található LCD kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, számjegyei kék színűek. A tölthető akkumulátor 120 perces maximális üzemidőt biztosít, mely a tartozék kábellel 180 perc alatt teljesen újratölthető.


Tulajdonságok: 




Akkumulátor: 1200 mAh
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 180 perc
LCD kijelző: mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét
Névleges feszültség: 3.7V
Teljes hossz: 15 cm
Penge szélessége: 4 cm
Nyél átmérő: 2,7 cm
Súly: 200g


A csomag tartalma:



1 db vágógép
3 db vágófej (1, 2, 3 mm)
1 db fésű
1 db USB C típusú töltőkábel
1 db kefe + olaj
1 db fedél
1 db vágófejvédő




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Akkumulátoros haj és szakállvágó, trimmelő, LCD kijelzővel, 1-2-3 mm-es cserélhető fejjel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP