Betöltés...

Változókori arcápoló booster csomag

Ár: 28.999 Ft


Így használd a boostereket:

Anti ageing pormaszk:
A benne található acerola magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait. Könnyen és gyorsan elkészíthető a fürdőszobádban. Maszkjainkban megtalálható a kovaföld, amely tisztítja a pórusokat, megköti a felesleges faggyút és szennyeződéseket
Hogyan készítsd el?
A porhoz adj hozzá annyi kézmeleg vizet, hogy egy jó kenhető gélt kapj. Arcmaszk készítéséhez 8 gramm (kb. 2 púpozott teáskanál) por és 24 gramm (24 ml) langyos víz szükséges. Ha többet vagy kevesebbet készítesz, akkor is a megadott por/víz arányt kell betartanod a megfelelő állag elérése érdekében. Miután a porhoz hozzá adtad a vizet, gyors mozdulatokkal simára, csomómentesre kell keverni. Ajánlott a port még a víz hozzáadása előtt önmagában is megkeverni, hogy az esetleg összetapadt szemcsék szétváljanak

SzépségElixír kúra:
Ez 100%-os, szuperkoncentrált, liofilizált hatóanyagok kombinációja. Két fő összetevője a kis móltömegű hialuronsav valamint szabadalmaztatott fermentációs eljárással előállított rekombináns III. típusú kollagén. A szérum-gyöngy használata egységesebb bőrtónust eredményez. Halványítja a káros UV sugárzás miatt kialakult pigmentfoltokat és pirosságot. Csökkenti a szarkalábakat, homlokráncokat valamint a nasolabialis redőket.
Egy hetes kúraszerű alkalmazásra javasolt.
Kétnaponta 1-1 db gyöngyöt 2-3 pumpálásnyi báziskrémben feloldva vigyünk fel az arcra, a köztes napokon használjuk a hidratáló báziskrémet.
A kúra eredménye hidratáltabb, feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb megjelenésű bőr. A gyöngyöt vegye ki az üvegből, helyezze a tenyerébe, nyomjon rá  2-3 pumpálásnyi báziskrémet, majd ujjbegye segítségével egyenletesen keverje el, míg a teljes gyöngy feloldódik a krémben. Vigye fel a kezelendő bőrfelületre, óvatosan masszírozza be, és várja meg míg beszívódik.
 

A gyöngyöt az üveg felbontása után a lehető leghamarabb fel kell használni!



Az arcápoló  csomag tartalma:

skIN by Yamuna hidratáló arctisztító tej  150 ml  2249 Ft  (Egységár: 14.993,33 Ft/l)
skIN by Yamuna alkoholmentes tonik  150 ml 1349 Ft (Egységár: 8.993,33 Ft/l)
skIN by Yamuna nappali arckrém érett bőrre 50 ml 5099 Ft (Egységár: 101.980,00 Ft/l)
skIN by Yamuna éjszakai arckrém érett bőrre 50 ml 5099 Ft (Egységár: 101.980,00 Ft/l)
skIN by Yamuna anti-ageing szemkörnyékápoló 15 ml 4199 Ft (Egységár: 279.933,40 Ft/l)
skIN by Yamuna Anti ageing maszk acerolával és C-vitamnnal 2800 Ft (Egységár: 35 Ft/g)
skIN by Yamuna Szépségelixír kúra 17999 Ft
AJÁNDÉk nesszeszer
Töltsd ki bőrtípustesztünket, hogy tudd, milyen termékek illenek hozzád: http://beauty.yamuna.hu/

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Változókori arcápoló booster csomag" című hirdetést látja. (fent)