Betöltés...

Vegavero D-mannóz - D-Manoza komplex 120 kapszula

Ár: 17.960 Ft

A D-MANNÓZ ELŐNYEI
• Az antibiotikumok fertőzések elleni hatékonyságának fenntartása
• Hatékonyabb, mint az áfonya (áfonya)
• Nem zavarja a normál vércukorszint-szabályozást
• Végezze el a test természetes tisztítási folyamatát
A D-MANNÓZ KOMPLEXRŐL.
A D-mannóz olyan cukor, amely cukorbetegek számára alkalmas, mert a szervezet nem metabolizálja, hanem közvetlenül a húgyutakon keresztül választódik ki. Az áfonyában található proantocianidinek hasonlóan működnek, mint a D-mannóz. Hozzáadtunk acerola áfonya kivonatot, amely 30-50-szer több C-vitamint tartalmaz a narancsban, és természetes antioxidáns. Szinergiában működik a D-mannózzal és az áfonyával, és kimutatták, hogy támogatja az egészséges immunrendszert. Mint minden termékünk, a D-mannóz komplexünk is természetes, növényi alapú összetevőkből készül, káros adalékanyagok nélkül és 100% -ban vegán.
MI AZ A D-MANNÓZ?
A D-mannóz egy egyszerű monoszacharid szacharózcukor, amely természetesen megtalálható egyes gyümölcsökben, bogyókban, például áfonyában, és szorosan kapcsolódik a glükózhoz. Kis mennyiségű D-mannózt metabolizál a testünk; Több mint kis mennyiség azonnal kiválasztódik a vizelettel, és kiegészíti a szervezet természetes tisztítási folyamatát.
MIT CSINÁL A D-MANNÓZ?
A D-mannóz jobban kötődik a baktériumokhoz, mint a baktériumok az emberi sejtekhez a húgyhólyagban és a húgyutakban. Amikor nagy mennyiségű D-mannózt veszünk, szinte mindegyik a vesén keresztül áramlik a vizeletbe, szó szerint lefedve a jelenlévő baktériumokat, így a húgyhólyag és a húgyutak belső falai már nem tudnak kötődni. Ezt követően a baktériumokat normál vizelettel öblítjük.
A húgyúti egyensúlyhiányok széles körben elterjedtek, és becslések szerint a nők 20% -a tapasztalja őket. A BIOVEA D-Mannose támogatja a teljes húgyutak egészségét: húgycső®, húgyhólyag, húgycső, vesemedence és vese parenchyma. A D-mannóz táplálja az egészséges flórát, amely kolonizálja a húgyúti membránokat és egyensúlyban tartja azokat.
A húgyúti fertőzések tünetei (UTI)
• Erős, állandó vizelési inger
• Éles fájdalom vagy égés a húgycsőben vizelés közben
• A húgyhólyag teljes kiürítésének képtelensége
• Lehetséges vér a vizeletben
• Fájdalom az alhasban, a hátban vagy az oldalon
• Erős és kellemetlen szag
• Nem tiszta vizelet
D-MANOSSE TÁJÉKOZTATÓ
Adagolás: Naponta 4 kapszulát vegyen be elegendő folyadékkal étkezés után.
Kompozíció




Hozzávalók


Pt 1 gelula


4 gélhez






D-Manosse, D-Manoza


500 mg


2000 mg




Áfonya kivonat


50 mg


200 mg




25% proantocianidinnel


12,5 mg


50 mg




Acerola kivonat


118 mg


472 mg




17% C-vitaminnal


20 mg


80 mg (100% RDA)




Hidroxipropil-metil-cellulóz kapszula










FIGYELMEZTETÉS: Ne szedje ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja, ha a tömítés sérült. Hűvös, száraz helyen tárolandó. Ne használjon étrend-kiegészítőt a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére! Ez az étrend-kiegészítő nem célja semmilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vegavero D-mannóz - D-Manoza komplex 120 kapszula" című hirdetést látja. (fent)