Betöltés...

Kézi masszázspisztoly, a hordozható személyi masszőr / masszírozó gép cserélhető fejekkel-GUN GRI

Ár: 10.795 Ft

Kézi masszázspisztoly, a hordozható személyi masszőr / masszírozó gép cserélhető fejekkel



Csökkentsd a gyógyulási időt, enyhítsd fájdalmaidat, és csökkentsd izmaid fáradtságát, merevségét a kézi masszírozó pisztoly segítségével! Használd munkahelyeden, sportolás előtt, sportolás után vagy egy hosszú nap végén. Töltsd fel az akkumulátorát, és vidd magaddal bárhova!



A masszázspisztoly többféleképpen is megkönnyítheti mindennapjaidat, legyen szó edzésről, egy csomóról a válladnál, vagy egy hosszú és fárasztó napról. Használat közben a pisztoly növeli a véráramlást a kezelésbe vett helyen, ami segíti ellazítani az izmokat; nem véletlen használnak hasonló eszközt gyógytornászok vagy csontkovácsok is.



Az akkumulátoros készüléken 6 féle erősség választható, amit a pisztoly hátulján lévő gombbal változtathatsz meg. Ha ki szeretnéd kapcsolni a készüléket, elég egyszer hosszan megnyomod és kikapcsol. 



Négy cserélhető masszázs fej jár a termékhez, amelyek használatával és variálásával teljes mértékben megtapasztalhatod a masszázsélményét. Ideális izom-, nyak-, váll- és ízületi fájdalmakra is. A pisztoly vezeték nélküli, ha feltöltöd, akár egy válltáskában is magaddal is viheted edzésre vagy a munkahelyedre. 



A fejek formáját különböző felhasználási pontokra alakították ki:



Lapos fej – test bármely részére

Gömb fej – nagyobb izomcsoportokra

Vékony fej – ízületekre

Villás fej – gerinc izmokra

Főbb jellemzők:



Hordozható masszírozó pisztoly

6 sebességfokozat

4 féle masszázsfej

Teljesítmény: 20W

Feszültség: 12V

Méret: 17 x 6 x 21,5 cm

Anyag: műanyag és csúszásgátló gumi

Akkumulátoros működés (hálózati töltőkábel a csomagban)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kézi masszázspisztoly, a hordozható személyi masszőr / masszírozó gép cserélhető fejekkel-GUN GRI" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: