Betöltés...

ORO-MED ORO-T30BABY 32 memória, 300 mW fehér kék érintés nélküli hőmérő

Ár: 15.190 Ft


Könnyen leolvasható mérési eredmény
Klinikailag tesztelt termékKlinikailag tesztelt termékKlinikailag tesztelt
Választható hőmérsékletmérési mód homlokon vagy tárgyak felületénHőmérsékletmérési mód.
Kétféle hőmérsékletmérési mód: Fahrenheit és Celsius skála
Memória funkció 32 eredmény tárolására
Riasztási funkció megemelkedett testhőmérséklet esetén
Energiatakarékos üzemmód automatikus kikapcsolás
Energiaellátás: (AAA elemek/2 db).
Alapméretek: 170mm × 48mm × 40mm (hossz × szélesség × magasság).
Nettó súly: 75g (elemek nélkül).
A készülék szabványos működési feltételei:
- Környezeti üzemi hőmérséklet: 10°C - 40°C.
- Relatív páratartalom: legfeljebb 85%.
Emissziós képesség: 0,95.1. A gyors mérés és a nagy pontosság teszi hőmérőnket a gyermekek és felnőttek számára egyaránt a legmegfelelőbb hőmérővé. 2.
2. A kiegészítő funkcióval valós időben leolvashatja a fürdővíz és az ételfolyadékok testhőmérsékletét.
3. Háttérvilágítású LCD kijelzőAz érintésmentes infravörös hőmérő a testhőmérséklet vagy a kiválasztott felületi hőmérséklet mérésére szolgál infravörös sugárzási technológia segítségével. Az infravörös hőmérő nem invazív, így használata egyszerűbb és kényelmesebb, mint a hagyományos szájüregi, hónalj-, végbél- vagy fülhőmérőké. Ez valóban egy "érintésmentes" hőmérő. Lehetővé teszi a felnőttek és gyermekek testhőmérsékletének mérését a bőr érintése nélkül. Ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy a hőmérő szondáját a csecsemő testének bármely részébe helyezze. Az alvó csecsemő nem fog felébredni a hőmérő használata közben, és nem fog kellemetlen érzéseket tapasztalni, ha ébren használja..
Az érintésmentes hőmérő legfontosabb jellemzői.

A testhőmérséklet (a testhőmérséklethez viszonyított környezeti hőmérsékletet figyelembe vevő dinamikus korrekciós eljárás segítségével) vagy egy kiválasztott tárgy felületének mérésére szolgáló eszköz.
A mérések kizárólag infravörös hőmérsékletmérő szondával történnek, nagy mérési pontossággal és stabil működéssel.
Riasztási funkció megemelkedett testhőmérséklet esetén.
Memória funkció az utolsó 32 eredményhez.
Háttérvilágítású LCD digitális kijelző.
Két hőmérsékletmérési mód: Fahrenheit skála és Celsius skála, választható.
Automatikus energiatakarékos üzemmód; a hőmérő használaton kívül kikapcsol.
Kompakt méret, okos kialakítás és kényelmes használat.
Választható hőmérsékletmérési mód a homlokon vagy a 60°C alatti hőmérsékletű és 0,95 emissziós tényezőjű tárgyak felületén:Hőmérsékletszint azonosítása:
Az érintésmentes hőmérő más elektronikus hőmérőkkel ellentétben lehetővé teszi a hőmérséklet mérését az eldobható kupakok cseréjének vagy a fertőtlenítési folyamat elvégzésének többletköltségei nélkül, miközben teljesen kizárja a mikrobák átvitelének lehetőségét. Az érintésmentes hőmérsékletmérési funkciónak köszönhetően nagyon egyszerűen és non-invazív módon mérhetjük a gyermekek hőmérsékletét.
egy modern hőmérő, amely infravörös mérési technológiát használ. A hőmérőt nagy pontosság jellemzi .ezt a pontosságot klinikai vizsgálatokkal igazolták. A pontos hőmérsékletmérés mindössze 1 másodpercet vesz igénybe. Az ergonomikus LCD kijelző biztosítja az eredmény könnyű leolvasását. A háttérvilágítással ellátott képernyőnek köszönhetően éjszaka is le tudjuk venni és le tudjuk olvasni az eredményeket.A hőmérő lázriasztás funkcióval rendelkezik..
Az utolsó 32 mérési eredmény memória funkciója lehetővé teszi, hogy a megfelelő gomb megnyomásakor az utolsó eredmény értéke megjelenjen. A mérés végét egy hangjelzés jelzi, és a kijelzőn leolvasható a hőmérséklet értéke. Riasztási funkció megemelkedett hőmérséklet esetén, a homlokhőmérséklet mérésekor, ha a hőmérséklet magasabb, mint a beállított hőmérséklet, a hőmérő riasztást generál, hogy figyelmeztesse a felhasználót az esetleges lázra. Az automatikus kikapcsolási funkció csökkenti az elemfogyasztást. A készülékház tartós műanyagból készült, amely a legmagasabb szintű védelmet biztosítja a készülék számára, és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Egyedi, innovatív és ergonomikus forma. A hőmérő helyes használata a használati utasítás gondos elolvasását igényli..
Ideális otthon és útközben is.
A multifunkcionális hőmérővel szinte bármilyen körülmények között végezhetünk hőmérést gyermekek és felnőttek esetében: otthon, munkahelyen, utazás közben. A mérési eredményeket klinikai pontosság jellemzi. A mérések azonnaliak (mérési idő - kb. 1 másodperc), így a hőmérővel még nagyon elfoglalt gyermekeknél is mérhető a hőmérséklet. A környezet, az ételek, az italok és a baba fürdésének hőmérsékletét is pillanatok alatt méri.A kontakt nélküli hőmérő más elektronikus hőmérőkkel ellentétben lehetővé teszi a hőmérséklet mérését az eldobható kupakok cseréjével vagy a fertőtlenítési folyamat elvégzésével járó további költségek nélkül, miközben teljesen kizárja a mikroorganizmusok átvitelének lehetőségét. Az érintésmentes hőmérsékletmérési funkciónak köszönhetően a hőmérsékletmérés nagyon egyszerűen és nem invazív módon történik gyermekeknél és felnőtteknél.
egy korszerű hőmérő, amely infravörös mérési technológiát alkalmaz. A hőmérőt nagy pontosság jellemzi. A pontos hőmérsékletmérés mindössze 1 másodpercet vesz igénybe. A nagyméretű LCD kijelző biztosítja az eredmény könnyű leolvasását. A háttérvilágítással ellátott kijelzőnek köszönhetően éjszaka is le tudjuk venni és le tudjuk olvasni az eredményeket. 32 eredményt tároló memóriával és lázriasztás funkcióval rendelkezik. A hőmérő a következő funkciókkal rendelkezik.

Érintésmentes mérés 1 másodperc alatt .
Mérés 1 gombbal Háttérvilágításos LCD kijelző
Háttérvilágítású LCD kijelző
Memória az utolsó 32 eredmény számára
Mérőszonda

Beállított összetétel

Hőmérő
Használati utasítás HU nyelv
CsomagolásA hőmérő a legmagasabb - klinikai pontosságú hőmérést biztosítja, az egészségügyi egységekben használt orvostechnikai eszköz A hőmérőket az Egészségügyi Minisztérium orvostechnikai eszközként regisztrálta.
A hőmérőt a Gyógyszerek, orvostechnikai eszközök és biocid termékek regisztrációjával foglalkozó hivatal orvosi eszközként regisztráltaA hőmérőt a Gyógyszerek, orvostechnikai eszközök és biocid termékek regisztrációjával foglalkozó hivatal regisztrálta.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ORO-MED ORO-T30BABY 32 memória, 300 mW fehér kék érintés nélküli hőmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: