Betöltés...

Naipo MGF-K68 2 az 1- ben Luxury felnyitható láb- és vádli masszírozó

Ár: 162.987 Ft

Lábmasszírozó gép - lábak és vádli kényeztetésére. Felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, pontmasszázs, pneumatikus masszázs és vibrációs masszázs. A 3 intenzitási szint, 3 választható programmal és nyomás szabályozási lehetőséggel párosul. Komfortos, mivel összecsukható, kijelzővel ellátott.

Profi láb- és vádlimasszírozó
Élvezd a pihentető láb- és vádlimasszázst otthon a NAIPO MGF-K68 masszírozó géppel. Mind a lábad, mind a vádlijaid megérdemlik a pihenést, melyet a görgős masszázs, vibrációs masszázs és sűrített levegős masszázs biztosít. A fűtő funkció kényelmet és jobb vérkeringést garantál a lábak és a vádli számára.

A három masszázs üzemmódon kívül a láb- és vádlimasszírozó három intenzitási szinttel is büszkélkedik, hogy gyengéd, közepes és mély masszázst biztosítson. Ez mindenki számára ideális, akár gyengéd megnyugtató vagy erőteljes shiatsu masszázst keresel a feszültség levezetéséhez. Egy-egy masszázs 20 percig tart, ezután a NAIPO MGF-K68 automatikusan kikapcsol. Összesen 3 intenzitás közül választhatsz. Ha túl vagy a masszázson és egyszerűen csak egy meleg pihenésre vágysz, akkor a K68 egy melegíthető puffként is partnered lehet.

NAIPO MGF-K68 több masszázsmóddal, több intenzitással
Próbáld ki a különböző masszázstípusokat, és válaszd ki a számodra megfelelőt. A NAIPO MGF-K68 lábmasszírozó 8 légpárnával képes melegíteni, görgős masszázsra, vibrációs masszázsra, illetve sűrített levegős masszázsra. A három masszázs üzemmódot egymás után vagy különböző időpontokban is használhatod attól függően, hogy milyen specifikus masszázsra van szükséged. A masszázs intenzitása 3 fokozatban állítható. A három különböző sebességi fokozattal ami gyúrás / rezgő funkcióhoz kapcsolódik választhatsz a lassú, közepes és gyors módozatok közül ezzel lehetőséget ad a felhasználónak, hogy minden alkalommal másféle masszázst élvezhessen. A NAIPO MGF-K68 érintőképernyőjén keresztül mindent vezérelhetsz amire csak szükséged lehet..

Biztonságos használat „45 fokban” is
Dőlj hátra a TV előtt és élvezd a kellemes masszázst, amely pontosan 20 percig tart. Az idő letelte után a NAIPO MGF-K68 masszírozó gép automatikusan kikapcsol. Nyugodtan pihenhetsz, mert a láb- és vádlimasszírozó túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, így nem leszel veszélyben. Az állítható hőmérséklet funkcióval a maximális hőmérséklet 45 °C-ig érhető el. Mindez elősegíti az ellazulást és fokozza a vádli, illetve a lábak vérellátását.

További testreszabási lehetőséget nyújt a két különböző fűtési szint. A magas hőmérsékletet használhatod egy hidegebb téli estén vagy egy hideg kinti sportolást követően. Az alacsony hőmérséklet optimális a szubtilis enyhülés biztosításához, olyan alacsony intenzitású tevékenységek során, mint az olvasás vagy a televíziózás közbeni relaxáció.

A NAIPO MGF-K68 méretben is első
A masszírozót kényelmesen használhatják a 48-as lábmérettel rendelkezők is, így a család minden tagja élvezheti a pihentető masszázst. A lábtakarók könnyen levehetők és moshatók, így megakadályozzák a baktériumok és a szagok terjedését. A NAIPO MGF-K68 elegáns, matt fekete kivitelű formatervezés. Mivel a masszírozó könnyű és kompakt, egyszerűen hordozható és tárolható.

Típus: Láb- és vádlimasszírozó készülék
Görgős és vibrációs masszázs, légmasszázs
8 légpárnás kivitel
Véráramlást serkentő maximum 45 °C-os fűtő funkció
Három intenzitási szint közül választhatsz
Levehető és mosható huzatok
20 perces beépített időzítő
Automatikus kikapcsolás
A NAIPO MGF-K68 a 14-es méretig (48 EUR) alkalmas.
Összecsukható szerkezet
Elegáns fekete és szürke színű design

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Naipo MGF-K68 2 az 1- ben Luxury felnyitható láb- és vádli masszírozó" című hirdetést látja. (fent)